Camping Markdal, Waterparel aan rivier De Mark!

Camping Markdal met ruime kampeerplaatsen in een landelijke omgeving, nabij prachtige fietsroutes.

Je kan bij hun kamperen van april t/m oktober. De kampeerplaatsen bestaan gedeeltelijk uit vaste staanplaatsen, seizoensplaatsen en trekkersplaatsen. De camping ligt aan rivier De Mark, je kan er zwemmen, vissen, varen of gewoon van het zonnetje genieten aan de oever. Op het informatiebord op de camping vindt je alle belangrijke informatie en activiteiten. In het informatiehuisje heb je ruime keuze aan folders van leuke bezienswaardigheden in de regio, (fiets)routes en kaarten, welke steeds worden aangevuld per seizoen.

Faciliteiten

Het sanitairgebouw heeft een afwasruimte, twee douches, vier toiletten voorzien van toiletpapier, een urinoir, chemisch toilet, twee wastafelcabines met handzeep en papieren handdoekjes en een wasruimte met wasmachine en een wasdroger.

Voor de tentkampeerders hebben zij een informatiehuisje ingericht voorzien van water, licht en elektra, kook- en eetgerei, tafel met vier stoelen, gezelschapsspellen en een ruilbibliotheek.

Leestip:  Eerste keer kamperen? De belangrijkste benodigdheden op een rij!

Er staat een trampoline en een tafeltennistafel bij de pluktuin. Tafeltennis-badjes en pingpongballen zijn te leen bij de receptie.

Rivier De Mark is een uitstekende visplek, vanaf onze kano-steiger kan je hier rustig vissen. Er staat een picknicktafel om van het uitzicht te genieten.

Bent je lid van SVR? Dan geven zij je, op vertoon van uw SVR-pas, € 1,50 korting op jouw overnachting op hun camping (m.u.v. ons camperplein).

Zij zijn bereikbaar van maandag t/m zaterdag 8:30-17:00uur. Buiten deze tijden in- en uitchecken? Graag even overleg over de mogelijkheden. Ze besteden de avonden en zondagen tijd aan hun gezin, ze hopen op jouw begrip.

Voor meer informatie zie de website van Camping Markdal

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in