Een campervakantie betekent… inpakken en wegwezen!

Bij camperverhuur De leukste Camper! heten ze je van harte welkom. Je bent bij hun op het juiste adres voor het huren van een camper. Zij verhuren diverse campers met verschillende indelingen van verschillende locaties door geheel Nederland.

 

Ontdek het avontuur, de gezelligheid, het comfort en de vrijheid van het “weg- zijn” met een camper.

 

 

Eventjes aan je voorstellen

Gerard en Anita BultmanZij zijn Gerard en Anita Bultman en samen met hun 3 kinderen wonen ze op de Veluwe.
Een prachtig gebied met heel veel mogelijkheden om te genieten van het buitenleven.

Naast allerlei werkzaamheden, waaronder het hebben van een eigen bedrijf, vinden zij het heerlijk om er voor korte of langere tijd even tussenuit te zijn als gezin. Even helemaal weg!

Iedereen pakt zijn dekbed, kussen, een tas met kleren, schoenen, een boek of iets anders en wegwezen. De koelkast vullen ze onderweg en dat wat ze verder nodig hebben zit in de camper. Het er even tussenuit zijn begint als de deur van het huis achter hun dicht valt.

Leestip:  Stapelbed voor drie kinderen in nieuwe buscamper Affinity Five
Hobby wordt werk

Naast het zelf op stap zijn hebben ze van hun hobby hun werk gemaakt. Ondertussen verhuren ze al ruim 10 jaar campers en de vloot is ook al gegroeid naar ruim 60 stuks. Naast verhuur zijn ook verschillende vormen van bemiddeling mogelijk. Verhuur, verkoop en ook hulp bij inkoop/invoer vanuit buitenland.

Service

Als je bij hun een camper huurt dan geven zij bij uitgifte eerst een uitvoerige uitleg hoe de camper werkt. Dat duurt vaak ongeveer een klein uur. Zij lopen samen met jouw de gehele camper na en leggen alles uit.
Mocht je onderweg er achter komen dat toch niet de gehele uitleg is blijven hangen dan zijn zij 24/7 telefonisch bereikbaar voor verdere uitleg, zodat je ongestoord jouw camperreis kunt vervolgen.

Leestip:  Goboony lanceert uniek product
Verhuurlocaties

Zij verhuren de huurcampers van diverse locaties door geheel Nederland. Op dit moment hebben ze campers staan in: Friesland, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Utrecht, Zuid Holland en Noord Brabant (ook dichtbij Limburg).

Ze helpen je komend seizoen graag op weg met een van hun mooie campers.

Meer informatie over De leukste Camper vindt je op de website.

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in