Santos 240 Scherp geprijsd instapmodel

De Santos is een scherp geprijsd instapmodel in een basic uitvoering. Licht in gewicht en makkelijk op te zetten. De Santos is ontworpen op basis van eenvoud en gebruiksgemak, echter wel voorzien van alle specifieke Brand kwaliteitskenmerken zoals ook bij onze andere voortenten.

De Santos 240 is een voordelig instapmodel met uitstekende prestaties op het gebied van gebruikscomfort. 5 losse tentdelen (dak, 2 zijwanden en 2 voorwandhelften) zijn praktisch tijdens op en afbreken van de voortent en tevens makkelijk mee te nemen onderweg. De Santos 240 is uitgevoerd met 2 verwisselbare fronthelften, hierdoor kan de ronde deur in de voorwand zowel links van het midden als uiterst rechts worden geplaatst. Ook beide uitneembare zijwanden zijn voorzien van een ingangsmogelijkheid. De zijwanden zijn voorzien van grote panoramaramen incl. gordijnen en een afsluitbaar ventilatiepaneel. Tevens bevindt zich in de nok van de voortent een permanente ventilatieopening.

Leestip:  10 tips voor het inpakken van je voortent voor de winter  

Het dakmateriaal van de Santos 240 is vervaardigd van het hoogwaardige TenCate AllSeason Touring 240. Deze kwaliteit is speciaal ontwikkeld voor gebruik als reistent, het lichtgewicht materiaal heeft een hoge trekkracht,  vochtregulerend vermogen en is na gebruik eenvoudig schoon te maken. De binnenzijde is voorzien van een decoratieve print en de buitenzijde van het dak is gecoat.

De Santos 240 wordt standaard geleverd met een stalen frame 25 x 1 mm. Tegen meerprijs is een stalen frame (28 x 1,5 mm) leverbaar of een aluminium PowerGrip-frame (28 x 1,0 mm).  Bekijk hier het overzicht van de gewichten van onze standaardframes en speciale voortentframes. Deze reistent is ook voorzien van dubbele slikstroken voor een optimale afdichting en afwatering. De multifunctionele afspanstrook zorgt voor een individueel en flexibel afspansysteem met robuuste afspanrubbers.

De Santos 240 is tijdens de vakantie extra uit te breiden met een uitbouw Rasta 240 GA voor plaatsing aan de disselzijde van de caravan. Handig voor een logeerpartij, of gewoon extra ruimte voor bijvoorbeeld de elektrische fietsen. Voor de nodige schaduw bieden de bijpassende zonneluifels Parasol XL en Solair volop mogelijkheden.

Leestip:  5 robuuste voortenten voor wie ook in de herfst graag kampeert

Wil je meer weten over de Santos 240, kijk dan op de website van Brand Voortenten

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in