TenCate Outdoor Fabrics ze weten er alles van

TenCate Outdoor Fabrics is internationaal marktleider op het gebied van tentdoek en een belangrijke speler als het gaat om doek voor buitenzonwering. De functionaliteiten die TenCate Outdoor Fabrics specifiek voor elk doek heeft ontwikkeld geven de gebruiker een echte “All Weather” bescherming en jaren lang gebruiksplezier.

Comfort in elk seizoen

De functionaliteiten die TenCate Outdoor Fabrics specifiek voor elk doek heeft ontwikkeld, geven de gebruiker een echte ‘all weather’ bescherming en jaren lang gebruiksplezier.
TenCate tentdoek – fijne vakantie!

360° bescherming

TenCate tentdoek is specifiek ontwikkeld voor bescherming tegen zon, wind en regen. Extra functionaliteiten, zoals vuilafstotendheid, waterafstotendheid en rot- en schimmelwerende bescherming, maken het tentdoek nog duurzamer. Door voortdurende productontwikkeling en innovatie kunnen ze hun producten steeds milieuvriendelijker maken, zonder dat dit ten koste gaat van de basisfunctionaliteiten. De ontwikkeling in digitale technieken, zoals de ecologische en duurzame printtechnieken, maakt onze collecties uniek in de kampeerbranche.

Leestip:  The Venture Tents - Go on an adventure
Producten

Wie gaat kamperen, heeft keuze uit een scala aan mogelijkheden: de vertrouwde bungalowtent, een ruime tunneltent of de gemakkelijk op te zetten opblaasbare tent. Wie meer ruimte wil, kiest misschien voor een vouwwagen. Trekkers zweren bij een trekkerstent waar velen ook de luxe en het gemak van een caravan kiezen. Avonturiers zijn weg van een daktent, kampeerders die gaan voor luxe en beleving glampingtenten.

Al deze wensen en toepassingen vragen om tentdoek met kenmerken die zijn afgestemd op het gebruik: ademend, duurzaam, kleurvast, schimmelwerend, waterafstotend, sterk, vlamvertragend en vochtregulerend. Als marktleider in doeksoorten voor de tentmarkt heeft TenCate Outdoor Fabrics verschillende doeken ontwikkeld, vaak in samenwerking met de fabrikant van de tenten. De uitgebreide collectie die zo is ontstaan, onderscheidt zich hiermee op de tentmarkt.

Leestip:  Het unieke gevoel van kamperen
Support

TenCate voorziet haar tentdoek van een schimmelwerende, vuil- en vochtafstotende behandeling. Externe oorzaken kunnen echter leiden tot vervuiling of schimmel. Daarom is goed onderhoud belangrijk.

Historie TenCate Outdoor Fabrics

Het spinnen, het weven en het veredelen van textiel: ze weten er alles van. Voor hun kent het productieproces geen geheimen. Die kennis zit in de genen van het bedrijf. Al in de 17e eeuw begon de familie Ten Cate met de productie van textiel in oost-Nederland.

Wil je meer weten over TenCate Outdoor Fabrics

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in