Camping Memling bij het prachtige Brugge

Camping Memling te Brugge is een gezellige en verzorgde camping gelegen aan een bos en overdekt zwembad. De camping is het hele jaar open en biedt ruime standplaatsen voor caravans en motorhomes. Met een tent kan je een plekje uitkiezen op hun mooie kampeerweide.

Als kampeerder kan je steeds gebruik maken van de nette, vernieuwde douches, toiletten en andere sanitaire faciliteiten. Er is tevens een zithoek met piano en TV. Laptop of smartphone mee? Op de camping heb je vlot toegang tot het WIFI-netwerk.

In de onmiddellijke omgeving vindt je verschillende winkels en restaurants, terwijl het historisch centrum van Brugge op heel korte afstand gemakkelijk bereikbaar is. Winter of zomer; Camping Memling vormt de ideale uitvalbasis voor het bezoeken van Brugge, de kust en omliggende regio.

Activiteiten en bezienswaardigheden

In de onmiddellijke omgeving van Camping Memling  vindt je verschillende winkels en restaurants. Het historisch centrum van Brugge ligt op heel korte afstand en is te voet, per fiets, met het openbaar vervoer of de wagen vlot bereikbaar.

Aarzel zeker niet om hun aan de receptie info te vragen over lokaal transport, bezienswaardigheden en diverse sportactiviteiten. Het enthousiaste team staat steeds voor je klaar!

Leestip:  Camping le Ch’timi Kamperen op een kleinschalige camping
Fasiliteiten op Camping Memling
  • Gratis stadsplan
  • Draadloos internet
  • Clubroom voor maximum 20 personen
  • Piano, TV
  • Info tickets naar andere steden, 65+ betaald €7 heen en terug
  • Info bus naar het centrum van Brugge, 10 rittenkaart (€15) te koop in het nabijgelegen
  • tankstation Total.


Bekijk de rit van de camping naar de bushalte op YouTube!

Meer weten over Camping Memling

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in