Camper Outlet bij Noorderzon Campers in Wolvega

Meer dan 80 campers, leuke acties en gezelligheid van 15 t/m 18 november.

Half november organiseert Noorderzon Campers weer haar jaarlijkse Camper Outlet. Het hele weekend bieden wij veel van onze ex-verhuur campers te koop aan. Ook hebben we onlangs meerdere jong-gebruikte campers aangekocht die u tijdens de Outlet kunt bezichtigen, zowel voor verhuur als verkoop. En dit jaar zijn er voor het eerst ook nieuwe Sunlight campers aanwezig.

Wat kunt u verwachten tijdens dit weekend?

  • Ruim aanbod van scherp geprijsde campers
  • Leuke workshops over ‘camperen’ (over het gebruik, rondreizen en de aankoop van een camper)
  • De mogelijkheid om zelf eens in een camper proef te rijden
  • Gratis 1 jaar camperverzekering bij aankoop van een camper
  • Vroegboekkorting bij het huren van een camper voor seizoen 2019

Zie voor meer informatie ook de website www.noorderzon-campers.nl.

Leestip:  De Camper Club; Een eigen kijk op camperhuur

Hapjes, drankjes en leuke workshops
We gaan er – zoals bij ons gebruikelijk is – dit weekend voor elke bezoeker een feest van maken. Voor iedereen staan er gratis hapjes en drankjes.

Bovendien zullen we voor mensen die zich oriënteren op de campermarkt diverse leuke en leerzame workshops organiseren. U kunt met al uw vragen terecht bij medewerkers van Noorderzon Campers.

Camper huren

De Camper Outlet biedt niet alleen verkoopcampers aan, maar u bent uiteraard ook van harte welkom als u overweegt een camper te gaan huren. De meeste verhuurmodellen zijn ook tijdens dit weekend te bezichtigen.

Huurt u tijdens de Outlet een camper bij ons voor het jaar 2019, dan krijgt u van ons € 30 per week korting op de huurprijs. Vraag onze medewerkers naar de voorwaarden.

Noorderzon Campers
Noorderzon Campers is in 2011 opgericht door Haye Nicolaij en Geert van Erp. In 2015 hebben we ons gevestigd in Wolvega en inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste camperbedrijven van Nederland. Sinds het voorjaar van 2018 zijn wij officieel Sunlight dealer.

Leestip:  Frankia-club houdt technische dag

Bij de start in 2011 richtte Noorderzon Campers zich alleen op de verhuur, maar inmiddels zijn we uitgegroeid tot een erg veelzijdig camperbedrijf. Sinds enkele jaren verkopen we ook jong-gebruikte (ex-verhuur) campers, hebben we een eigen werkplaats en bovendien zijn we sinds een half jaar officieel Sunlight dealer en verkopen we ook nieuwe nieuwe Sunlights. Inmiddels kunt u bij Noorderzon Campers terecht voor 6.000 m2 camperplezier!

Praktische informatie

Voor meer informatie over onze campers en het programma kunt u kijken op: https://www.noorderzon-campers.nl/nieuws/camperoutlet. Noorderzon Campers is gevestigd aan de Smalle Weegbree 5 in Wolvega. U bent van harte welkom van 15 t/m 18 november tussen 8.30 en 17.00 uur.

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in