Noorderzon Campers nu ook Sunlight dealer

Noorderzon Campers nu ook Sunlight dealer – Eerste nieuwe modellen al in de showroom in Wolvega gearriveerd Noorderzon.

Campers in Wolvega is vanaf heden dealer van het Duitse kwaliteitsmerk Sunlight, onderdeel van de Erwin Hymer Groep. Daarmee is Noorderzon Campers de eerste Sunlight verkooppartner in Noord-Nederland.

Noorderzon Campers

Het Sunlight-dealerschap is eigenlijk een logische stap voor Noorderzon Campers. Het bedrijf van Haye Nicolaij en Geert van Erp is al enige jaren één van de grotere spelers op de camperverhuurmarkt in Nederland. Er worden op dit moment 150 verschillende campers in de verhuur aangeboden. Geert: “En ruim dertig van deze campers zijn van het merk Sunlight en die bevallen erg goed. Het zijn mooie campers die goed tegen het intensieve gebruik in de verhuur kunnen. Echte Duitse kwaliteitscampers.“
Haye vult aan: “Na het huurseizoen verkopen we altijd veel van deze jong-gebruikte campers. Maar vanaf nu kunnen we onze klanten ook nieuwe campers aanbieden. Dan kan men ze helemaal naar eigen wens samenstellen.”

Modellen

Sunlight heeft een ruime keuze aan modellen en indelingen: buscampers, half-integraal, integraal en de alkoof campers, variërend van compacte tweepersoons campers (< 6 meter) tot ruime zespersoons modellen. Er is dus altijd een model wat bij u past!
Bij Sunlight heeft u de keuze uit moderne, frisse meubeldecors en stofferingen. Verder zijn de meest gevraagde opties en accessoires al standaard aanwezig in alle modellen.

Leestip:  Watertank en waterleiding van caravan/camper reinigen
Uniek

De eerste showroommodellen zijn sinds eind mei in de showroom in Wolvega te bezichtigen. Geert: “U kunt nu al bij ons terecht om uw nieuwe Sunlight te bestellen. En we hebben een unieke aanbieding: bij iedere nieuwe Sunlight krijg u niet alleen twee jaar fabrieksgarantie, maar krijgt u er van ons ook nog drie jaar lang gratis onderhoud bij. Dat betekent in ieder geval drie jaar zorgeloos camperen.“
Volgens Haye is dat niet het enige unieke wat Noorderzon Campers kan bieden: “Het is ook mogelijk om een nieuwe Sunlight helemaal naar wens te bestellen, deze een jaar lang te laten verhuren en vervolgens tegen een scherpe prijs te kopen. En uiteraard kunt u altijd eerst een Sunlight uitproberen door ‘m bij ons te huren”, aldus Haye.
Voor meer informatie over prijzen, modellen en indelingen kunt u terecht op de website van Noorderzon Campers

Leestip:  Stapelbed in gezinshalfintegraal Itineo Cozi PS700
Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in