Camping Hessenoord erkend natuurkampeerterrein

Camping Hessenoord ligt midden in het groen in de driehoek Zutphen-Doetinchem-Winterswijk. Het is een officieel erkend natuurkampeerterrein waar je gastvrij wordt ontvangen door de familie Waenink.

De camping is het hele jaar geopend en kenmerkt zich als idyllisch, groen en ontspannen. De ideale plek om op jouw eigen manier te genieten van de natuur. De mooie omgeving biedt daarnaast voldoende mogelijkheden voor uitstapjes of om actief bezig te zijn.
De camping is alleen toegankelijk voor houders van een Natuurkampeerkaart. Deze kaart is te koop bij de ANWB, maar kun je ook bij de camping zelf aanschaffen.

Camping Hessenoord

Camping Hessenoord bestaat uit drie door bomen omringde kampeervelden met ieder een eigen karakter. Je kunt kiezen uit ruime plekken, zonnig of schaduwrijk. Vanaf elke plek heb je toegang tot elektriciteit. Verspreid over de velden staan diverse picknicktafels. Ook zijn er op elk veld extra tappunten voor water. Wanneer je wilt kun je gratis gebruik maken van een van de vuurpotten of buitenkachels. Hout is tegen een kleine vergoeding verkrijgbaar op de camping.

Leestip:  Ga je binnenkort kamperen? Dit is handig om mee te nemen!
Fijne plek voor kinderen

Camping Hessenoord is een fijne plek voor kinderen. Ze kunnen naar hartenlust klimmen, hutten bouwen of op ontdekking gaan in de natuur. Naast een water/zand speelplaats, waar ze zelf water kunnen oppompen, zijn er ook diverse speeltoestellen. Ook staan er overal bolderkarren die vrij gebruikt kunnen worden om hout of takken mee te verzamelen. Handig voor als ze ’s avonds samen met jou een kampvuurtje mogen stoken.

Sanitaire voorzieningen

Het toiletgebouw is voorzien van vloerverwarming, comfortabel op de wat frissere dagen. Een lekkere douche neem je in een van de ruime muntdouches. Speciaal voor baby’s is een aparte wasruimte gerealiseerd.

Voor de afwas zijn een flink aantal wasbakken beschikbaar met genoeg ruimte er om heen. Wil je een wasje doen? Dan kun je tegen een kleine vergoeding gebruik maken van een wasmachine.

Leestip:  Camping De Duinpan Ontdek en geniet - vakantie aan de kust

Meer weten over Camping Hessenoord

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in