Coco – Verbazingwekkend licht

Ultralicht, multifunctioneel en bijzonder fraai: Dat is Coco, de caravan van de volgende generatie van Dethleffs. Bij de ontwikkeling van deze nieuwe lichtgewicht, moesten alle componenten zich richten op drie belangrijke pijlers: gewicht, multifunctionaliteit en design. De Coco wordt geïntroduceerd met het aantrekkelijke LoungeUp! pakket. Optioneel nog uit te breiden met het DOTZ-pakket, waarmee de caravan ook aan de buitenzijde een high light is op het gebied van design en multifunctionaliteit.

De pluspunten van de Coco

Lichtgewicht: toegestaan totaalgewicht van 900 kg, dat brengt plezier Compact en wendbaar, met een breedte van slechts 220 cm eenvoudiger reizen Ideale reisbegeleider: sensationeel kort met een opbouwlengte van 460 cm. Multifunctioneel: eenvoudige ombouw van de Lounge tot slaapplaats Kom maar binnen: extra brede, 70 cm toegangsdeur.

coco

Enthousiaste lichtgewicht

Lichtgewicht van het hoogste niveau: met slechts 708 kg neemt de Coco niets anders dan vakantieplezier mee. In het caravancompetentiecentrum zijn daarvoor de meest effectieve oplossingen gebundeld. Met een revolutionair, nieuw constructie-ontwerp. Met als basis een optimaal samenspel van de individuele componenten, van het chassis, de bodem en de wanden. De Coco: reizen makkelijker gemaakt.

Leestip:  DealerRepair netwerk is Erkend Duurzaam
De pluspunten in het interieur
  • Plaatsbesparende, opklapbare wastafel
  • Gezellige Lounge met hoekelementen van stof, incl. opbervakje en verstelbare spot
  • Grote koelkast met 142 liter inhoud / 15 liter vriesvak (Lounge up! pakket)
  • Ruime kledingkast met stang en vak voor de was
  • Uitzetbaar raam in de toiletruimte met uittrekbare kraan (Lounge up! pakket)
  • Verschuifbare design tafel
  • Chique raam- en dakluikkaders

Alles weten over de Dethleffs Coco

 4/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in