Holtkamper vouwwagens kunnen dankzij luchtdruk met één druk op de knop automatisch uitgevouwen en óók weer worden ingevouwen. Het ‘Wind®Force’ systeem is een mijlpaal in de ontwikkeling van vouwwagens, aangezien het voor sommige kampeerliefhebbers weer mogelijk wordt om te gaan kamperen.

Een reuzensprong in de ontwikkeling van vouwwagens van Holtkamper

De Holtkamper Kyte (S en XL) en de Holtkamper Cocoon Aero beschikken over een nieuwe revolutionaire techniek die het uit- en invouwen extreem vereenvoudigt. In ongeveer twee minuten legt het grondzeil zichzelf op zijn plaats en de tent ontvouwt zich volledig. Het invouwen compleet met grondzeil gaat vanzelf. Op volgorde van handelingen hoeft niet meer worden gelet, het gaat (bijna) vanzelf! Een tot dusver bijna magische wens van vele voorbije generaties vouwwagenbezitters gaat daarmee in vervulling!

Leestip:  Vierde tv-seizoen Camp to Go

Het nieuwe vouwsysteem ‘Wind®Force’ is door Holtkamper gepatenteerd. De techniek zorgt voor een ongecompliceerde plaatsing van de vouwwagen tijdens de (trek)vakantie. Er kan niets stuk gaan en er kan niets lek raken of verslijten, omdat het ‘Wind®Force’ systeem alleen maar zorgt voor (over) druk in de tent tijdens het uitvouwen en een vacuüm tijdens het invouwen. Overdruk en vacuüm zijn een natuurkundig gegeven welke overal in de natuur voorkomt.

Alles weten over Holtkamper Kyte Wind®Force

 4/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in