Camping Le val de Bonnal bij de Ognon

Camping Le val de Bonnal ligt in het hart van het landelijke Franche-Comté. Tussen Doubs en Haute Saône hebben de wateren van de Ognon lange tijd een molen van water voorzien. Nu voorzien ze toeristen van het nodige vermaak.

Val de Bonnal is een zeer uitgestrekt water- en watersportgebied van 150 ha, aangelegd rond vier recreatieplassen bij de Ognon. Ze verzorgen het decor voor deze kwaliteitscamping, ideaal gelegen om het zuiden van de Vogezen, de Elzas en de Jura te gaan verkennen. Op “Le Val de Bonnal” vind je strandplezier op het platteland.

Camping Le val de Bonnal

Het sleutelwoord bij hun is ruimte: Van grote kwaliteit – vlak – gras – afgescheiden, met een oppervlakte van 120 tot 250 m² dat de installatie mogelijk maakt van grote tenten, dubbel as caravans of hele grote campers. Enkele zijn geklasseerd als “optimaal comfort”, en zij bieden 6 “Premium” plaatsen.

Leestip:  De essentiële uitrusting voor kamperen met het gezin
Standplaats Classique

Een oppervlakte van ten minste 120m², afgescheiden door heggen. 6 A elektra, 10A is mogelijk maar dit moet je wel bij de boeking aangeven. Aandacht : Zij hebben alleen Europese stekkers.

Op de camping zijn honden toegestaan (met toeslag), mits aan de lijn gehouden. Ze zijn echter niet toegestaan in de recreatiezone. De kampeerplaats zijn voor maximaal 6 personen.

Activiteiten

Het animatieprogramma volgen, luieren op het strand, lezen aan de oevers van de rivier, of wandelen rond de meren: Je maakt altijd een goede keus! Het aquapark / het openlucht-splashpark. Verwarmd aquapark met glijbanen, pierenbad, zonneweide met ligstoelen ter beschikking. Splashpark van 216m² met waterspelen en fonteinen. Een ideaal waterpark om de kleintjes aan het water te laten wennen en plezier te maken met het hele gezin! Het aquapark beschikt over een ruimte met douches en sanitair.

Leestip:  Camping Zoomland in het altijd gezellige Brabantse land
Faciliteiten

4 toiletgebouwen waaronder één recent, ruim en licht, voor een optimaal comfort voorzien van individuele cabines met wastafel en douche. Met babybadkamer en een was- en strijkruimte met glazen wanden om de kleintjes in de speeltuin in de gaten te kunnen houden.
2 Toiletgebouwen zijn toegankelijk voor mindervaliden en/of in rolstoel. Je word verzocht om bij het boeken aan te geven of je een plaats in de buurt wilt. Sanizuil voor campers beschikbaar.

Kijk voor meer informatie op Camping Le val de Bonnal

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in