Camping Park Playa Barà Costa Dorada

Camping Park Playa Barà werd in 1970 door de huidige directeur en eigenaar Josep Martorell opgericht. Vanaf het begin is hun hoofddoel geweest de diensten en voorzieningen die zij aan de klanten en vrienden bieden te verbeteren en uit te breiden. Momenteel beschikken zij over een van de meest moderne en complete vakantieparken van Europa.
Zij hebben meerdere prijzen en onderscheidingen ontvangen van verschillende instellingen, zoals het Ministerie van Toerisme van de Regering van Catalonië en belangrijke kampeer- en automobielverenigingen, die de uitzonderlijke kenmerken van dit Park erkend hebben.

Vacances Park Playa Barà bied je een aangename en gastvrije sfeer waarin je van een onvergetelijke vakantie in het meest selecte gebied van de Costa Dorada kunt genieten. Dit gebied kent een ideaal klimaat, droog en warm, met veel zon het hele jaar door.
Gelegen bij het kasteel van de Koningen van Aragón en omgeven door een buitenwijk met villa’s is het een bevoorrechte plek waarvan slechts enkelen kunnen genieten. De stranden zijn kenmerkend voor de Costa Dorada en liggen bovendien in een gebied met rotskusten en een woelige zee dat een waar genot voor duikers en vissers vormt

Leestip:  Wat is het leuke van kamperen in Nederland?
Omgeving Camping Park Playa Barà

In deze streek gaan de meest traditionele feesten met kruit, rotjes en vuurwerk gepaard waarmee de verschillende karakteristieke personages van het feest hun opwachting maken, zoals de grote koppen, duivels, reuzen en de zogeheten ‘castellers’ met hun indrukwekkende mensentorens.

Zij bevinden zich in een gebied met veel Romeinse resten aangezien de hoofdstad Tarragona ook al ten tijde van de Romeinen de hoofdstad van Hispania was. In de stad kan je een bezoek brengen aan het amfitheater, de Romeinse markt, het aquaduct, de ruïnes, de bewaard gebleven kunstwerken en de talloze creaties van de mensen uit die tijd.

Faciliteiten

Grote standplaatsen met tuin, elektriciteit, water-/waterafvoerinstallatie en marmeren afwasbakken op alle standplaatsen gratis. Uitstekende sanitaire voorzieningen, met warm water, individuele hokjes, compleet bad voor kinderen, sanitaire voorzieningen voor gehandicapten, chemisch toilet, enz. Aangewezen plaats voor het wassen van de auto.
Gratis verwarmde zwembaden (26º C), met jacuzzi, solarium.

Leestip:  Kampeertrend 2024: populairste vakantiebestemmingen

Complete sportzone (twee basketbalvelden, tennisbanen, kaatsmuur, volleybalveld, handbalveld, voetbalvelden, rolschaatsbaan, midgetgolf, tafeltennis, speeltuinen, 24-uurs medische dienst, kluisjes voor waardevolle voorwerpen, geldwisselkantoor, bars, grill, restaurants, supermarkt, geldautomaat, cadeauwinkel, nationale en internationale kranten en tijdschriften.

Zij beschikken over vele mogelijkheden waarmee u uw vrije tijd op een aangename wijze door kunt brengen, zowel jong en oud, zoals bijvoorbeeld een echt Romeins amfitheater, waar volksdansen, shows en andere recreatieve activiteiten georganiseerd worde.

Kortom er is veel te vinden op Camping Park Playa Barà

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in