Camping Drei Spatzen Kom je ook kamperen in de bosrijke Eifel?

Graag verwelkomen zij jullie op hun mooie camping tussen Bitburg en Vianden in de bosrijke Eifel. Camping Drei Spatzen is een overzichtelijke familiecamping (58 plaatsen) aan de rand van een klein dorpje en een groot bosgebied, midden in de natuur.

Direct vanaf de camping zijn er talloze prachtige wandelingen te maken in het mooie bosrijke heuvellandschap van de Eifel. Ook kun je er lekker fietsen of mountainbiken, ze hebben eventueel een aantal elektrische mountainbikes te huur.

Hun camping is een gezellige plek voor iedereen die een goede mix zoekt tussen natuur, cultuur, rust en actief bezig zijn. Gezelligheid en gastvrijheid zijn hun sleutelwoorden.

De omgeving bestaat uit afwisselend bos, groene heuvels, rotswanden en kleine dorpjes. Door de centrale ligging (ook dichtbij Luxemburg) is er enorm veel te zien, te doen en te beleven.

Leestip:  EK voetbal - van de camping tot het stadion
De Camping

Spelen in de natuur. Dat is toch het mooiste wat er is? Op hun camping hebben ze een natuurlijke speelplaats naast hun beekje wat over de camping loopt. Hier kunnen de kinderen uren spelen en klauteren. Er staan ook een aantal picknick banken om lekker van de omgeving en van elkaar te kunnen genieten.

Verder zijn er 2 speeltuintjes, een trapveldje, een gezamenlijke vuur/BBQ plaats en 2 heerlijke terrassen.

Camping Drei Spatzen

Ook bij minder weer is er genoeg te doen. Pak een spelletje uit hun spellenkast of een boek van de boekenplank. Liever een potje poolen of een spelletje dart of tafelvoetbal? Gezellig!

Waar je ook zin in hebt, hier kun je heerlijk genieten van een welverdiende vakantie!

Jouw huisdieren zijn welkom! Jouw hond, kat of parkiet hoeft niet alleen thuis te blijven. En natuurlijk kun je gratis gebruik maken van hun wifi, beschikbaar over vrijwel het hele terrein.

Leestip:  De Waard Tenten opent het kampeerseizoen

Website Camping Drei Spatzen: www.camping-dreispatzen.eu

 4/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in