Nieuwe dagverzekering van Camptoo

Camptoo maakt verhuren particuliere camper nog eenvoudiger met nieuwe dagverzekering.

Met de nieuwe dagverzekering van Camptoo, aangeboden door Marsh, ben je als campereigenaar volledig verzekerd en betaal je alleen voor de dagen dat je je kampeervoertuig verhuurt aan anderen.

Na intensief overleg met de beste verzekeraars wereldwijd introduceert Nederland’s grootste camper- en caravandeelplatform Camptoo een nieuwe dagverzekering. Met deze verhuurverzekering, aangeboden door Marsh, verhuur je je camper of caravan all-risk verzekerd en betaal je alleen voor de perioden dat ‘ie daadwerkelijk is verhuurd.

‘Verhuur je niet, dan betaal je niet’, aldus oprichter van Camptoo Martijn Peeters. ‘Dat is het grootste voordeel van de nieuwe dagverzekering. En het mooie: hij is geschikt voor vrijwel iedere verhuurder en kampeermiddel. Nieuwe campers, maar ook campers of caravans die al veel van de wereld hebben gezien.’

De dagverzekering is volledig geïntegreerd in het Camptoo-platform. Maak je als nieuwe verhuurder een advertentie voor je camper of caravan aan, dan kies je eenmalig de verzekering. Krijg je een nieuwe boeking, dan wordt de dagverzekering automatisch geactiveerd.

Leestip:  Hobby Optima Ontour Edition F V65 GE op Fiat met veel extra’s

dagverzekeringAndere voordelen van de nieuwe dagverzekering – voor caravans al beschikbaar vanaf €7 per dag en voor campers en camperbusjes vanaf €21 per dag – is dat bij eventuele schade door de huurder niet je schadevrije jaren/no-claim in het gedrang komen en dat bij een ongelukje vervangend vervoer en pechhulp wordt aangeboden. ‘Het is voor Camptoo essentieel dat campers goed verzekerd zijn, met deze verzekering is dat supereenvoudig geworden’, aldus Peeters.

Antwoorden op veelgestelde vragen over de dagverzekering vind je hier.

 3/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in