Camping Domaine du Bocq aan de rivier du Bocq

Domaine du Bocq ligt in een prachtige vallei aan de rivier du Bocq in het kleine dorpje Purnode in de Belgische Ardennen.

Op hun domein vindt je verschillende soorten kampeerplekken, gîtes en activiteiten. Geniet van alle rust op een plek aan de rivier of zet jouw tent op in het bos of op een van de velden.

Kom je voor jouw rust, voor een mooie wandeling door de natuur of om een van de vele activiteiten te doen? Op deze camping en in de omgeving hoef je zich niet te vervelen. Zij bieden verschillende activiteiten op en rond de camping.

Camping du Bocq

Ze hebben 3 soorten velden waar het lekker vertoeven is:

Kampeerplaats “Rivière” zijn afgebakende plaatsen. Deze prachtige plekken liggen direct aan de rivier du Bocq. Op een warme dag kun je afkoelen in de rivier.
Kampeerplaats “Rivière” is geschikt voor een tent, vouwwagen of caravan.

Leestip:  De beste kampeergebieden in Europa

Kampeerplaats “Vert” Midden op de camping zijn er 4 plaatsen om jouw caravan of vouwwagen te plaatsen. Deze plaatsen zijn 100 m² en zijn omheind door een heg. Dit gebied ligt vlakbij het sportveld waar je verschillende sporten kunt beoefenen en het ligt ook vlakbij de rivier de Bocq.

Kampeerplaats “Central” Deze afgebakende plaatsen liggen aan het begin van de camping. Je kunt op deze plaatsen jouw caravan, vouwwagen of tent plaatsen. De plaatsen zijn 100 m².

Elke plaats heeft elektriciteit die je als optie bij jouw reservering kunt boeken.

Tenten te huur

Tent huren

Wil je kamperen op deze camping, maar heb je geen tent? Zij bieden vooropgezette tenten aan op het “Adventure Camp Bois” of “Adventure Camp Soleil”,

“Adventure Camp Bois” ligt in een bosrijke omgeving. Elke tent heeft een maximale capaciteit van 5 personen. De tent heeft een houten vlonder en is afgedekt met een waterdicht zeil.

Leestip:  Naakte waarheid Spekberg: Wij zijn geen nudistencamping

Aan het eind van de camping ligt “Adventure camp Soleil”. Elke tent heeft een maximale capaciteit van 7 personen. De tent heeft een houten vlonder en is afgedekt met een waterdicht zeil.

Elk gebied heeft een gemeenschappelijke kampvuurplaats en een grote gemeenschappelijke tent met banken en tafels. Er mogen maximaal drie verschillende groepen per kampement.

Website Camping (@Domaine du Bocq): www.domainedubocq.be

 3.5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in