De CaraCompact edition Pepper van Weinsberg

De meest pittige camper op de markt wordt nog scherper. Geen wonder dat dit voertuig niet alleen pittig is, maar ook veel gevraagd wordt: of het nu gaat om een volledig herzien interieurontwerp, exclusieve bekledingsvarianten of een dynamische achterbumper in WEINSBERG‐look: de CaraCompact EDITION [PEPPER] schittert met een uitgebreide uitrusting, individuele designaccenten en een sensationele prijs‐prestatieverhouding.

De EDITION [PEPPER] highlights

Hun bestseller onder de campers – Ervaar het moderne design in de onmiskenbare WEINSBERG stijl en verheug je op veel apparatuur voor al jouw kampeeravonturen. Zij bouwen hun voertuigen met vakmanschap, uitstekende kwaliteit en de beste materialen. Zo scherp kan een prijs‐prestatie winnaar zijn!

De drie belangrijkste details:

  • modern interieurontwerp met WEINSBERG signature element
  • Achterbumper voorzien van LED achterverlichting
  • Exclusieve „MALABAR” bekleding
Binnen veel stijl, buiten stijlvol
Binnen veel stijl, buiten stijlvol

De CaraCompact EDITION [PEPPER] is een echte blikvanger. Zoals het een actiemodel betaamt, inspireert het met zeer bijzondere designhoogtepunten.

Het scherpe actiemodel

Ontdek de CaraCompact als actiemodel EDITION [PEPPER]. Met een omvangrijke uitrusting, een karakteristiek design en een unieke prijs‐prestatieverhouding.

Leestip:  NKC - Slipcursus voor camperaars
Het profiel van de EDITION [PEPPER]

3.500 kg – Toegestane maximum massa
675 cm – Lengte (min./max.)
220 cm / 205 cm – Breedte (buiten / binnen)
280 cm / 200 cm – Hoogte (buiten / binnen)

Of het nu gaat om twee eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed: in elke EDITION [PEPPER] kan je heerlijk slapen en royaal leven – en dankzij de geweldige uitrusting zal hun actiemodel je inspireren met vele fijne details die jouw vakantie heel bijzonder maken.

Website Weinsberg: www.weinsberg.com

 4.3/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in