Camping de Muk in Maas en Waal

Camping de Muk straalt rust en ruimte uit in een omgeving met een diversiteit aan activiteiten en faciliteiten. Zij richten zich specifiek op mensen die van zelfstandigheid, rust en ruimte houden. Mensen die een prettige uitvalsbasis zoeken om vervolgens de omgeving te gaan verkennen.

Camping de Muk

De camping beschikt over keurig verzorgde sanitaire voorzieningen en wasgelegenheden, veilige stroomaansluitingen en een wasmachine is aanwezig. Het sanitair gebouw staat overigens binnen in een verwarmde loods zodat je ook met slecht weer op een prettige manier hiervan gebruik kunt maken. Voor de liefhebbers is er ook privé sanitair beschikbaar.

Camper drive-inn

Ben je op doorreis of je zoekt gewoon een mooi veilig plaatsje voor één of meerdere overnachtingen met jouw camper:

Kom bij hun op de camper-drive-inn staan welke voorzien is van gezellige picknicktafels bij het klein-dierenweitje, naast onze boerderij.
Je beschikt hier over verharde camperplaatsen, dus ook bij slecht weer droge voeten en geen wegrij-problemen.
Bij hun is altijd de koffie klaar bij de ontvangstbar, en mochten de kippetjes goed gemutst zijn dan krijg je er zelfs nog een vers eitje bij voor jouw ontbijt.
En dit alles voorzien van stroom & sanitaire voorzieningen met gelegenheid voor vers en vuilwater. Er is ook Wi-Fi aanwezig.

Leestip:  Campingpark Eifel in de prachtige natuur
Omgeving

In de directe omgeving zijn er plattelandswinkels voor uw groente en fruit. Er is ook een melkdrive waar u verse koemelk en eieren kunt halen. Het landschap in de directe omgeving is zeer uiteenlopend. Van het uiterwaardengebied gaat het over in de oeverwallen waar zich vooral fruitteelt bevindt. Het polder-landschap biedt prachtige vergezichten en weidevogels. Ook is er het zand duinlandschap rond Bergharen waar zich prachtige bossen bevinden rond de Kapelberg.

Als je meer wilt weten over camping de Muk

 5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in