Adria Caravan Club organiseert tal van activiteiten

De Adria Caravan Club is een vereniging van en voor bezitters van een Adria kampeermiddel (caravan of camper), die het prettig vinden om naast kampeervakanties die op eigen initiatief worden ondernomen, ook in verenigingsverband georganiseerde weekendevenementen bij te wonen en/of meerdaagse vakantie reizen gezamenlijk te ondernemen.

Doelstelling Adria Caravan Club

De Adria Caravan Club propageert een veelvuldig gebruik van de caravan, dus ook in het voorjaar, herfst en winter. Daartoe organiseert de Club tal van activiteiten, zowel in binnen en buitenland, waarbij door middel van het aan te bieden programma getracht wordt meer inhoud te geven aan deze activiteiten. Tevens is men in de gelegenheid op toeristisch en technisch gebied gegevens met elkaar uit te wisselen.

Verenigingsprofiel

De vereniging is gestart op 15 oktober 1974 door enkele enthousiaste Adria bezitters met medewerking van de toenmalige directeur van Adria Nederland BV te Kesteren, de heer Nic. Houweling, onder de naam ADRIA CARAVANFANCLUB.

De eerste vijf jaar was de importeur de grote drijfveer en animator van de club en werd alle organisatie en de verspreiding van een clubblad vanuit Kesteren gedaan. Na vijf jaar stopte de importeur met zijn werkzaamheden voor de Adriacaravanfanclub en werd vanuit de leden een vernieuwd bestuur samengesteld die alle activiteiten overnam. Onder de naam van ADRIA CARAVAN CLUB ging de vereniging nu verder.

Leestip:  Avontuurlijk kamperen

De Adria Caravan Club wil meer betekenen voor haar leden en organiseert daarom tal van evenementen, die het lidmaatschap van de Club duidelijk meer dimensie geven. Om dit organisatorisch goed te kunnen begeleiden zijn er naast het bestuur verschillende commissies die hun leidraad vinden in de statuten, het huishoudelijk reglement en een reglement evenementen en reizen.

 3.5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in