CamperHomie community voor camperliefhebbers

CamperHomie community voor camperliefhebbers, alles over het camperleven – een interactieve plek voor vragen, antwoorden, tips en meer.

Eindelijk is er één plek waarop alles wat te maken heeft met het camperleven samenkomt. CamperHomie is een interactief en onafhankelijk platform voor en door camperliefhebbers.

Reizigers, klussers, beginners, avonturiers: iedereen kan terecht bij deze eigentijdse online community.

Marielle en Melanie Masseurs misten zo’n verzamelplek. Op internet is natuurlijk al ontzettend veel te vinden over campers en camperreizen. Maar met CamperHomie komen vragen en antwoorden, handige tips, grootse avonturen en mooie camperreizen allemaal samen. Iedereen kan zich gratis aanmelden op de website om vervolgens zijn of haar eigen vragen te stellen of om anderen te helpen met hun vragen of problemen. Het doel van CamperHomie is om het grootste platform van Nederland te worden op het gebied van campers, en alles wat daar mee te maken heeft.

Leestip:  De Wegenwacht breidt elektrische vloot uit met Volkswagen ID. Buzz

Kijk voor meer informatie op www.camperhomie.com. CamperHomie is ook te vinden op Facebook (facebook.com/camperhomie) en Instagram (CamperHomie).

 4.8/5 (5)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in