Camping De Huurne een variatie aan ruime plekken

Aan de rand van de prachtige Gorsselse Heide ligt de eeuwenoude hoeve “De Huurne”. De familie Enserink heeft hier naast camping en recreatie-park een akkerbouw-bedrijf. Camping De Huurne is aangesloten bij SVR en Recron. Tevens vermelding in Capitool-publicatie van “mooiste campings van Nederland”.

Trefwoorden zijn: Rust, ruimte, natuur, plattelandsbeleving en kindvriendelijk.

Camping De Huurne

Ze hebben een variatie aan ruime plekken; zonnig of schaduwrijk. Veldjes waar je rondom kunt staan of beschutte, individuele plaatsen.

De Huurne is een kindvriendelijke camping door de aanwezigheid van een grote trampoline, Speeltuin, zandbak. In het speelbos met trapveld, mogen hutten gebouwd worden.
Tevens is er een waterpomp; met zand kunnen ze hun eigen “waterwerken” aanleggen.

Sanitair is ruim uitgevoerd met gratis warm water. Iedereen heeft daarin zijn “privé”-ruimte, die apart af te sluiten is; hierin bevindt zich dan: w.c. (met papier), wastafel en douche. Ook is er de mogelijkheid tot wassen en centrifugeren.

Leestip:  Voel je welkom op Camping Botniahiem
Ligging

De camping ligt temidden van bossen, weilanden en akkers en grenst aan de Gorsselse Heide. Een uitstekende basis voor wandelingen en fietstochten; de Graafschapsroute loopt langs de camping. Gratis fietsroutes uitgezet vanuit de camping zijn bij de receptie te verkrijgen.

Je mag jouw auto meenemen naar de kampeerplaats omdat alles zeer ruim is opgezet.
Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd en uitwerpselen verwijderd worden. Er is wifi op het terrein aanwezig. Openingstijden: vanaf 1 april tot 1 oktober.

CamperTV op locatie

In de nazomer in september stonden CamperTV op camping de Huurne in het plaatsje Harfsen in de Achterhoek. Hier de video van hun.

Recreatie-park-informatie:

Het park is zeer ruim opgezet, met plaatsen tot 500 vierkante meter.  Maximale chalet-grootte is 55 vierkante meter. Parkeren van een auto op eigen jaarplaats.

Leestip:  Wat is het leuke van kamperen in Nederland?

Mogelijke voorzieningen: water, aardgas, riolering, vaste telefoon/computeraansluiting, elektra-aansluiting tot 25 ampère. Eigen keuze-mogelijkheid van jouw chalet-bouwer; gebruikte jonge chalets in overleg te plaatsen.

Gehele jaar door geopend; Permanente bewoning verboden!

Website camping en recreatie-park De Huurne: www.dehuurne.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in