CamperParkingHasselt een mooie ruime camper parking in Overijssel

CamperParkingHasselt is een vrij nieuwe camper parking gelegen in Hasselt. Deze camper parking staat op een van de Bastions van Hasselt, waar de stadsmuren nog gedeeltelijk in contouren terug te zien zijn.

Hasselt is een van de Hanzesteden, waardoor het een toeristische trekpleister is en er dus ook genoeg te bekijken is. Bij CamperParkingHasselt.NL is reserveren vooraf niet mogelijk.

Ligging & omgeving

Hasselt is een stad die ligt aan de rivier het Zwarte Water en het kanaal de Dedemsvaart. Het Zwarte Water had vroeger een open verbinding met de Zuiderzee. De eerste inwoners vestigden zich op de hoger gelegen zandruggen aan de rivierzijde. De oudste gedeelten van Hasselt zijn nog duidelijk herkenbaar door hun hogere ligging (Hoogstraat, Markt, Ridderstraat en Eiland). Door de ligging aan een knooppunt van land- en waterwegen werd Hasselt een belangrijk handelscentrum.

Leestip:  NKC - De Wingamm Oasi 610M economisch ingericht

De CamperParkingHasselt.NL ligt op een prachtige locatie; op een Bastion van Hasselt, waar de stadsmuren nog in contouren terug te zien zijn. Zelfs de oude stadsmuur is aanwezig, maar niet overal zichtbaar.

Er moet nog wel het een en ander gedaan worden zoals het aanleggen van Wifi en 24/7 beveiling, maar daar wordt aan gewerkt! Het sanitair is nog niet aangesloten, Campers die zelfvoorzienend zijn mochten vanaf 1 december 2020 komen overnachten. Lozen vuil water, legen en spoelen toilet-cassette is HELAAS NOG NIET mogelijk.

Website CamperParkingHasselt: camperparkinghasselt.nl

 4.5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in