Zin in een onbezorgd kampeerseizoen?

Kamperen is genieten. Even helemaal back to basic, de hele dag lekker buiten en dat allemaal in een nét wat lager tempo dan normaal. Niet voor niets ervaren de meeste mensen een intens gevoel van vrijheid als ze in een tent, caravan of camper verblijven. Echter, dat gevoel wordt bij sommigen overschaduwd door het idee dat er eerst een (voor)tent opgezet moet worden. En vooral als die tent recht en strak moet staan.

Zorgeloos vakantie vieren 

Tenten Support maakt het de kampeerder graag gemakkelijk. Hun zetten de voortent of safaritent op, zodat jij zorgeloos van de vakantie kunt genieten. In alle weersomstandigheden, zonder gedoe en stress. En zonder je zorgen te maken over hemelafwatering of moeizaam sluitende ritsen. Een zomervakantie of zelfs een heel seizoen lang. En gaat jouw caravan in de buitenlucht overwinteren? Tenten Support is ook zeer bedreven in het monteren en afstellen van winterdaken.

Leestip:  Goede lingerie is een must als je gaat kamperen!
Diverse merken

De ene tent is de andere niet. Elk merk heeft zijn eigen karakteristieke onderdelen en materialen en vereist een eigen aanpak. Edwin heeft jarenlange ervaring met de meest uiteenlopende merken en zet dus net zo makkelijk een Isabella voortent op als een De Waard.

Tent opzetten

Even voorstellen

Een (voor)tent opzetten is geen kleinigheid. Vooral als die tent wat langer moet blijven staan en er hoge eisen worden gesteld aan comfort en kwaliteit.

Edwin BergmanDit is Edwin Bergman. Hij is handig, creatief en snel. Hij heeft een passie voor kamperen en hij ziet dan ook niets liever dan een perfect opgezette voortent. Al vele jaren zorgt hij ervoor dat kampeerders zorgeloos kunnen genieten van hun vakantie, ongeacht het terrein of de weersomstandigheden. Hij zet niet alleen tenten op, hij stelt ze tevens perfect af en indien nodig maakt hij een mooi tentvloertje. Ook voor het bouwen van een winterdak ben je bij hem aan het juiste adres.

Leestip:  De Bessenhof prettig, ontspannen en naakt recreëren

Website Tenten Support: www.tenten-support.nl

 3.7/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in