Camping de Mienthorst in het karakteristieke dorpje Lutjewinkel

De camping is een groene camping met een kleinschalige opzet. Met zo’n 50 ruime kampeerplekken kun je bij hun heerlijk genieten van rust en privacy. Je kampeert bij hun in een natuurlijke omgeving waar je kunt rekenen op ouderwetse gastvrijheid.

Hun groene camping heeft een schoon, verwarmd toiletgebouw, waar je kunt douchen zonder het gebruik van munten. In de afwas ruimte kun je tegen betaling gebruik maken van een wasmachine en een droger. Jouw chemisch toilet kun je legen in de daarvoor bedoelde ruimte.
Ook kun je in een aparte afgesloten ruimte jouw elektrische fiets opladen. Op het gehele terrein is er tegen betaling wifi aanwezig.

Zij kiezen er bewust voor om duurzaam te ondernemen. Zo maken zij deels gebruik van alternatief water en hebben zij groene stroom van zonnepanelen. Hun kampeerplaatsen zijn gescheiden van elkaar met natuurlijk groen. Afval word bij hun gescheiden. Voor het GFT-afval hebben zij een composthoop. Glas kun je weggooien in een glasbak. Ook hebben zij aparte containers voor PMD-afval en papier/karton. Voor het restafval is er een grote perscontainer aanwezig.

Leestip:  Negen goede redenen om te gaan kamperen in Zweden

Camping de Mienthorst word beheerd door de familie Nell. De camping word van generatie op generatie sinds de jaren ’60 voortgezet.

Camping de Mienthorst

Bij hun ben je het gehele jaar van harte welkom!

Omgeving

Lutjewinkel is gelegen in West-friesland  en grenst aan de kenmerkende 126 km lange West-Friese omringdijk. Beleef de cultuurhistorie, met zijn heerlijke streekproducten die zijn te verkrijgen in diversen gezellige en lekkere eetgelegenheden.

Geniet van de weidse landschappen met vele vergezichten o.a. unieke stolpboerderijen en mooie bollenvelden. Afgewisseld met akkerbouw en veeteelt.

Je kunt in deze omgeving heerlijk fietsen en wandelen, er zijn veel boeiende landschappen te zien. Ook voor de vis liefhebbers is hier overvloed aan vis water.

Hun camping is centraal gelegen in de kop van Noord-Holland en is dan ook op korte afstand van het Noordzee strand, IJsselmeerstrand, Texel en niet te vergeten het mooie Wieringen.
Zo’n 150 meter verderop kun je heerlijk een hapje eten bij de Huyskamer in Lutjewinkel

Leestip:  Voel je welkom op Camping Botniahiem

Website Camping de Mienthorst: campingdemienthorst.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in