Alle wegen leiden naar Dethleffs

Hoe fijn is het om onderweg te zijn – lekker op vakantie met een Dethleffs. Daarbij nieuwe plaatsen te ontdekken, nieuwe vrienden te maken en tijd met het gezin door te brengen. In het kort: Genieten van de luxe van de eenvoud. Met een van onze Dethleffs caravans ervaar je dat alles op een bijzondere manier. Ondek je zelf wat het betekent, om met een compacte Dethleffs c’joy of Dethleffs c’go onderweg te zijn.

Caravan, kampeerauto, – onderweg zijn en je toch thuis voelen heeft vele namen. Een kampeervakantie voor het hele gezin heeft reeds 80 jaar simpelweg Dethleffs!

Alle wegen leiden naar Dethleffs!

Zomervakantie, winterkamperen, in de bergen of aan zee, in de stad of de hele wereld rond? Waar je reis ook heen gaat: de caravans en kampeerauto’s van Dethleffs staan voor de hoogste kwaliteit, eerste klas afwerking, individuele uitrusting en in ieder geval voor meer veiligheid en plezier. Daarvoor garanderen zij voor en na aanschaf een goede service bij de dealer in jou buurt en natuurlijk bij Dethleffs.

Leestip:  Huuronzecamper - De ultieme vrijheid
Alles “Made in Germany” bij Dethleffs!

Wist je, dat de caravan in de Allgäu uitgedacht is? Gelegen in de pittoreske uitlopers van de Alpen, tussen de bergen en de Bodensee, bouwde Arist Dethleffs in 1931 de eerste “woon-auto”  van Duitland voor zijn familie. Tot aan de dag van vandaag wordt ieder voertuig in Isny in de Allgäu geproduceerd.

Dethleffs: Functionaliteit, veiligheid en design tot in het kleinste detail

Slimme ideeën en detailgeliefde oplossingen, die je vakantie verder opwaarderen en mooier maken en zo aangenaam mogelijk laten verlopen – een groot voordeel van hun kampeerauto’s en caravans.

In goede handen

Met een Dethleffs kom je overal en ook weer veilig en ontspannen terug. Naast eerste klas kwaliteit ligt dat ook aan een dicht netwerk van dealer- en service adressen in heel Europa. Met regelmatige trainingen zorgt Dethleffs er voor, dat werkplaats medewerkers continue op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en zijn alle belangrijke onderdelen snel beschikbaar. 16.000 onderdelen liggen altijd op voorraad. Niet voor niets is de  onderdelenvoorziening van Dethleffs één van de beste uit de branche.

Leestip:  Kampeerauto lezen in NKC Pocket

Maar een goede service bewijst zich niet alleen in een noodsituatie. Informeer maar eens bij een dealer in de buurt, zij leggen het graag uit en laten zien, wat de Vriend van de Familie ook bij de service zo bijzonder maakt. Deze insteek heeft bij de lezerskeuze van de “König Kunde Award” in 2016 bij de categorie werkplaats en service op de hoogste trede van het podium gezet. Daarom staat Vriendschap op de eerste plaats

Kijk eens op de site van Dethleffs

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in