Nazomeren, proefrijden en genieten!

Nazomeren, proefrijden en genieten! De caravanverkopen zitten in de lift en vooral de camper is populairder dan ook. Kamperen is hót – niet heel gek, want de nieuwe modellen zijn mooier dan ooit. Tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs (11 t/m 15 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht) kun je zelf proefrijden. Maar er is nog veel meer te doen!

Al twee jaar op rij rijzen de verkoopcijfers de pan uit – kamperen staat weer helemaal op de kaart. En tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs kun je je straks onderdompelen in de wereld van natuurliefhebbers, campingfanaten en avonturiers. Je kunt snuffelen tussen de nieuwe modellen, maar je kunt ook zelf achter het stuur kruipen van je favoriete camper, of zelfs – onder deskundige begeleiding – een rondje sturen met een splinternieuwe caravan achter de (test-)auto. En omdat er geen Nederlander is die zónder fiets op vakantie gaat, kun je tijdens op het fietsparcours ook nog ’n een rondje maken op de nieuwste e-bikes!

Leestip:  Tonke Busfestival keert terug
Prijzenfestival en workshops

De Kampeer & Caravan Jaarbeurs is hét kampeerevent van Nederland en een leuk dagje-uit voor het gezin. Met een speciale Kidsroute vol leuke activiteiten voor kleine kampeerdertjes, leuke en informatieve clinics en workshops in het Kampeertheater en misschien win je een campervakantie tijdens het dagelijkse Half-12 Prijzenfestival. Je kunt ideeën opdoen bij ‘Live Pimpen’, waar een oud vakantiebeestje omgetoverd wordt in een up-to-date kampeerparadijs op wielen en daarnaast kun je je op het Innovatieplein laten informeren over gadgets en producten die kamperen nét even leuker, comfortabeler of zelfs veiliger maken. Zoals de Smart-Trailer, de winnaar van de Start-Up Contest: een slimme App op je smartphone die je informeert over de caravanverlichting, de bandenspanning en nog veel meer.

Wereldrecordpoging

Op de eerste dag van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs laat Campooz zien hoe snel je een moderne vouwwagen kunt opzetten, met een heuse Wereldrecordpoging: hoe vaak kun je zo’n tenttrailer in 6 uur opbouwen en afbreken? Raad het juiste aantal en win € 1.000 shoppen plus één week vakantie met een vouwwagen! Kijk op de website voor meer informatie en om mee te doen.

Leestip:  Frankia-club houdt technische dag

Ook nieuw dit jaar is het Camperen voor Broekies-plein. Knaus, Adria en Aveco zijn dit jaar een samenwerking aangegaan om beginnende camperaars alle basics van camperen uit te leggen. Wist je trouwens dat Nederland kampeerbestemming nummer-1 is, onder de Nederlandse kampeerders? Daarom is Nederland het themaland van de beurs, met oer-Hollandse terrassen waar je haring kunt happen of genieten van allerlei andere typisch Nederlandse lekkernijen. En voor wie wil blijven slapen hebben we de Pop-Up Camping, pal naast het beurscomplex, nazomeren in hartje-Utrecht. Inclusief ontbijtservice – wel even vooraf reserveren. Dat doe je via de website.

Over de Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Van 11 t/m 15 oktober 2017 vindt de Kampeer & Caravan Jaarbeurs plaats, in de Jaarbeurs in Utrecht. De Kampeer & Caravan Jaarbeurs is hét begin van je kampeervakantie en de perfecte plek om je volgende roadtrip in te plannen. Naast caravans, vouwwagens, campers en (voor-)tenten zijn er ook volop kampeeraccessoires te vinden en kunnen bezoekers deelnemen aan allerlei activiteiten, zoals proefrijden met campers en caravans. Meer weten? kampeerencaravanjaarbeurs.nl

Leestip:  Vernieuwde beursindeling en toevoegingen voor Recreatie Vakbeurs 2024
Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in