Vijfde Camper Outlet bij Noorderzon Campers Wolvega

Meer dan 80 campers, workshops, acties en gezelligheid van 14 t/m 17 november

Half november organiseert Noorderzon Campers voor de vijfde keer de jaarlijkse Camper Outlet. Het hele weekend bieden wij veel van onze ex-verhuur campers te koop aan. Ook zijn er tijdens de Outlet nieuwe modellen van de merken Dethleffs en Sunlight te bewonderen. Uiteraard kunt u dit weekend ook bij ons terecht als u wilt profiteren van aanbiedingen voor het huren van een camper in 2020.

Wat kunt u tijdens de Camper Outlet van ons verwachten?
  • Ruim aanbod van scherp geprijsde campers
  • Voor EUR 1.500 aan gratis accessoires bij de aanschaf van een nieuwe of gebruikte camper
  • Leuke workshops over ‘camperen’ en over het onderhoud van uw camper (nieuw!)
  • De mogelijkheid om zelf eens in een camper te rijden (voor alle dames zelfs onder begeleiding van een professionele rij-instructrice)
  • Vroegboekkorting bij het huren van een camper voor seizoen 2020

Zie voor meer informatie ook onze website www.noorderzon-campers.nl/nieuws/camperoutlet/.

Nieuwe workshops, zelf een camper besturen, en meer

Tijdens de Outlet zullen er meer dan 80 kampeerauto’s op het terrein staan. Dit geeft de bezoeker volop de kans om zich te oriënteren op het huren of kopen van een camper. Daarnaast vinden wij het leuk om u tijdens dit weekend via workshops wat meer te vertellen over het gebruik van een camper. Dit jaar zal er naast de reguliere workshop over ‘camperen’ ook een nieuwe workshop worden gegeven, gericht op het onderhoud van uw camper. Zo hoort u van een expert wat u kunt doen om uw camper in topconditie te houden. Overweegt u met een camper op vakantie te gaan, maar wilt u eerst eens voelen hoe het is om een camper te besturen? Ook dat kan tijdens de Outlet. Er is een camper aanwezig voor proefritten en voor alle dames is er tevens een professionele rij-instructrice aanwezig die u letterlijk en figuurlijk op weg kan helpen.

Leestip:  primeur: Het allereerste Noorderzon Camperfestival

camperoutlet - Fotograaf Femke van Erp

Camper huren

Tijdens de Camper Outlet worden er niet alleen verkoopcampers aangeboden, maar u bent uiteraard ook van harte welkom als u overweegt een camper te gaan huren. De meeste verhuurmodellen zijn ook tijdens dit weekend al te bezichtigen. Huurt u tijdens de Outlet een camper voor het jaar 2020, dan krijgt u van ons € 30 per week korting op de huurprijs en bovendien mag u tot 1 februari 2020 kosteloos annuleren. Vraag onze medewerkers naar de voorwaarden.

Noorderzon Campers

Noorderzon Campers is in 2010 opgericht door Haye Nicolaij en Geert van Erp. In 2015 hebben zij zich gevestigd in Wolvega en inmiddels zijn ze uitgegroeid tot één van de grootste camperbedrijven van Nederland.

Bij de start richtte Noorderzon Campers zich alleen op de verhuur, maar inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een erg veelzijdig camperbedrijf en officieel Dethleffs en Sunlight dealer. Sinds enkele jaren verkopen ze zowel nieuwe als jong-gebruikte campers en hebben ze een eigen werkplaats. Inmiddels kunt u bij Noorderzon Campers terecht voor ruim 6.000 m2 camperplezier!

Leestip:  Buscamper Karmann-Mobil Davis 600 met lengtebedden
Praktische informatie

Voor meer informatie over onze campers en het programma kunt u kijken op: https://www.noorderzoncampers.nl/nieuws/camperoutlet. Noorderzon Campers is gevestigd aan de Smalle Weegbree 5 in Wolvega. U bent van harte welkom van 14 t/m 17 november tussen 8.30 en 17.00 uur. De entree, hapjes, drankjes en workshops zijn geheel gratis.

Praktische informatie

Het actuele aanbod van nieuwe en gebruikte campers vindt u op de website: https://www.noorderzoncampers.nl/campers-te-koop/. Noorderzon Campers is gevestigd aan de Smalle Weegbree 5 in Wolvega. U bent van harte welkom van maandag tot en met zaterdag tussen 8.30 en 17.00u.

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in