Huur een avontuur! de wereld ontdekken

Dankzij Camptoo kun je de wereld ontdekken in de camper of caravan van jouw stoutste dromen. Een vuurrode brandweerwagen mét sirene? Geen nood. Een expeditietruck om in de woestijn te spelen? Leef je uit! Een caravan cabrio om naar de sterren te staren? Ah…kan het nog romantischer?

Op het grootste deelplatform voor campers en caravans boek je niet zomaar een vakantievoertuig, je huurt een avontuur. Een camperbusje dat de hele wereld heeft gezien en nu tot jouw beschikking staat. Want de echte avonturiers bij Camptoo, dat zijn de verhuurders en hun trouwe camper. Boordevol tips, tricks en inspirerende reisverhalen en dat maakt van Camptoo de avontuurlijkste familie van Nederland.

de oude brandweerwagen van Job. Vuurrood, dikke dijken en ooit gemaakt om bij brandjes te assisteren. Nu een rijdende hotelkamer waarmee je met vier logees gegarandeerd een onvergetelijke tijd hebt en als gratis beloning een glimlach op het gezicht van toevallige passanten tovert. De brandweerwagen van Job heeft een overdekte buitenkeuken, een gasoventje waarin je pizza’s of afbakbroodjes bakt en een geluidsinstallatie om jouw favoriete hits af te spelen – natuurlijk Ring of Fire, Johnny Cash.

Leestip:  Welke brandblusser koop je voor camper of caravan?

caravan van de toekomst

de caravan van de toekomst van verhuurder Edwin. Samen met een partner stond hij aan de wieg van de LUME Traveler, een echte Hollandse eyecatcher gemaakt van duurzame materialen en met moderne technieken. Niet een dertien-in-een-dozijn caravan, maar eentje die zorgeloos de wensen van de moderne kampeerder inwilligt. Dus: een buitenkeuken met volwaardig fornuis, een gasaansluiting voor de barbecue, een ruime koelkast voor al jouw verse ingrediënten, strakke looks en het mooiste van allemaal: een open dak om ‘s nachts naar de sterren te staren.

zuurstokroze retrocamper

de zuurstokroze retrocamper van verhuurder Ellen. Eén ding dat je met deze gezellige camper wel op je buik kunt schrijven is wildlife spotten. De kleur van deze klassieke Mitsubishi is zo oogverblindend roze dat alleen flamingo’s ‘m tolereren. Veel beter past deze sfeervolle retrocamper op een gezellig festival of langs de weg tijdens de Ronde van Italië. Met deze camper maak je een statement, carpe diem, lang leve de lol, misschien tot groot ongenoegen van de buurman. Wil je de omgeving verkennen zonder de camper steeds in- en uit te hoeven pakken, dan verhuurt Ellen ook een bijpassend roze scootertje.

Leestip:  160 jaar in dienst

expeditiecamper

de expeditiecamper van verhuurder Erik. Modderpoelen, braakliggende terreinen of flinterdun, zijdezacht woestijnzand, dat is waar deze kilometervreter warm voor draait. De 7,7 meter lange MAN van Erik heeft jarenlang dienst gedaan als service truck in Parijs-Dakar en heeft de vrieskou van de Noordkaap en zandstormen in Mauritanië overleefd. Nu is de omgebouwde luxecamper klaar om jou te vergezellen op jouw camperavonturen – mits je in het bezit bent van rijbewijs C en een ruim budget. Uitgerust met zonnepanelen, kingsize bed, douche, koelkasten, een kleine leefruimte en genoeg testosteron om de overige campinggasten een minderwaardigheidscomplex te geven. Ravotten in de Sahara of op de Noordkaap? Houd de where-abouts van deze monstercamper dan goed in de gaten, eigenaar Erik rijdt ‘m volgende zomervakantie naar een bijzondere plek. Rijd jij ‘m weer terug?

4x4 met daktent

de 4×4 met daktent van Debby en Daniel. Of je nu wilt kamperen in de eenzame wildernis van Zweden of Noorwegen of het buitengevoel wilt ervaren op een Waddeneiland, deze terreinwagen laat je nooit meer in de steek. Bedoeld voor avonturiers die zo dicht mogelijk bij de natuur willen blijven, zonder poespas. Slapen doe je in een tweepersoonstent op het dak of in de opblaasbare boogtent met twee slaapcabines die je bij Debby en Daniel kunt reserveren. Mocht je in de wildernis geen stroompaaltje kunnen vinden, geen probleem, de dubbele accu en zonnepanelen zorgen ervoor dat de fles wijn in het koelkastje koud blijft.

Leestip:  De Waard Tenten opent het kampeerseizoen
Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in