Op je auto slapen in één van Femkes RooftopTents

Tja, dan neem je je eigen kussen en deken overal mee naar toe.

Het avontuur kan beginnen. En ja natuurlijk, deze tent past op elke auto met dwarsdragers, echt waar! Ook de kleine auto’s. Dit zijn de woorden van Femke.

Hoe het begon, waar ze nu anno 2019 staan en de ontwikkelingen voor 2019.

Het begon allemaal met een kampeervakantie in Kroatië, op haar favoriete eiland Hvar in 2012. De buren hadden een grote koffer op het dak van hun Ford Ka die vervolgens werd omgebouwd tot een waar twee-persoons bed. En dat binnen een paar minuten!

De stoeltjes en het tafeltje kwamen uit de kofferbak en klaar waren ze. Proost!

De volgende ochtend, toen zei wilde vragen of ze even in hun tent mocht kijken, waren de buren al weg. Voor dag en dauw, op weg naar een nieuw avontuur.

Leestip:  10 tips voor het inpakken van je voortent voor de winter  

Inmiddels is het 2019 en zijn Tim en Femke bezig met de ontwikkeling van daktenten voor het komende jaar. Gewoon vanaf onze keuken tafel in Amsterdam.

De afgelopen jaren zijn ze druk bezig geweest om de perfecte weer bestendige daktenten te ontwikkelen voor hun soms natte weer. Dit kan alleen door zelf veel te kamperen, in weer en wind en de verhalen van onze huurders aan te horen en iets te doen met die informatie.

Elk jaar een kleine aanpassing, zij het aan de ritsen, de luifels, de stof of sluitingen. Alle beetjes helpen om de perfecte daktent te realiseren.

Voor 2019 hebben ze van Ten Cate Outdoor Fabrics het groene licht gekregen om tenten te mogen maken van Ten Cate stof en het label te mogen voeren. Hiermee zijn ze dus drukdoende en zijn de daktenten in de maak, heel erg spannend;-)

Leestip:  Prognose - 360.000 nieuwe personenauto’s in 2024

Ze leggen de lat hoog, op naar de beste waterdichte daktent van Noord-Europa in 2019!

Wil je het hele verhaal lezen en ben je benieuwd naar hun daktenten?, neem dan een kijkje op hun website Femkes RooftopTents

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in