Strandcamping Groede op en top rust

Op Strandcamping Groede heb je keuze uit diverse soorten kampeerplaatsen van verschillende grootte op diverse veldjes. De kampeer plekken worden omgeven door een beplantingsstrook en bieden ruimte aan twee tot twaalf kampeer plaatsen.

Je ervaart de intieme sfeer van kamperen op een veldje, terwijl je toch het gemak hebt van de voorzieningen op hun ruim opgezette strandcamping.

Strandcamping Groede

Het ontvangen van gasten op Strandcamping Groede vindt zijn oorsprong in de jaren ’50 van de vorige eeuw, toen groepjes verkenners in de zomer op de boerderij verbleven. De directe ligging aan het strand was voor veel mensen een reden om bij de familie Van Damme te kamperen. Gewoon op het grasland rondom de boerderij of in de oude boerenschuur. Hoewel de contouren van de boerenschuur nog steeds herkenbaar zijn, is de camping in de loop van de tijd omgevormd tot een eigentijds recreatiebedrijf. De familie van Damme is nog altijd uw gastheer.

Leestip:  Camping Oeltjen bij het het Zwischenahner Meer
Strand

Strand Groede behoort tot één van de schoonste stranden van Nederland. Er is geen bebouwing in de duinen, dus je bent verzekerd van een weids uitzicht. Op en top rust en natuur. Op het strand wappert bovendien de blauwe vlag. Dit is een internationaal keurmerk dat staat voor een schoon, veilig en goed onderhouden strand.

Strand groede

Vervelen?

Schelpen zoeken, zandkastelen bouwen, zwemmen in de zee, voetballen op het strand of simpelweg genieten van het weer. Vanaf hun camping sta je zo op Strand Groede en kun je langs de maar liefst 17 kilometer lange Zeeuws-Vlaamse kustlijn wandelen. Maar ook het uitgestrekte duingebied met prachtig verharde paden leent zich uitstekend voor een mooie wandeling of ontspannen fietstocht. Op het strand van Groede hoef je zich geen seconde te vervelen!

Leestip:  Camping Nieuw Hof genieten op een boerencamping
Ligging

Groede is een pittoresk dorp en kenmerkt zich door kunst en historie. De huizen, in de kleine straten rond de voormalige Lutherse kerk uit 1741 en op de markt, hebben schilderachtige geveltjes en zijn gebouwd in Vlaamse stijl. Bij diverse horecagelegenheden kun je genieten van een borrel, lunch of diner. In de Grote Kerk zijn regelmatig diverse tentoonstellingen en concerten.

Ambachtelijk Groede

In de Slijkstraat maak je kennis met het Groede van 100 jaar geleden. De winkeltjes, oude werkplaatsjes, het huiskamercafé, de streekproducten en terrassen van Het Vlaemsche Erfgoed nemen je mee naar de tijd van toen.

Website Strandcamping Groede: www.strandcampinggroede.nl

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in