Zin om even te ontsnappen uit de ratrace van alle dag

Benieuwd waarvoor je deze retro caravan allemaal zou kunnen huren? Als mooie eycatcher op je bruiloft of als aan inspirerende werkruimte in de natuur. Maar ook voor een weekendje me-time maakt Puck graag ruimte voor jou.

Wil je kennis maken met Puck? De kleinte telg van de Eriba familie. Krijg een beeld van zijn binnenwereld en lees waar hij vandaan komt en waar hij naar toe wil. Oftewel een sfeerimpressie en alles wat je wilt weten over de caravan.

 

Over Puck

Puck is een oldtimer uit ’76 en de kleinste telg uit de Eriba familie. Hij is gemaakt voor mensen die niet groter zijn dan 1.85 m. De caravan is namelijk 3.7m lang, 1.65m breed en 1.85m hoog. Hij heeft een zitje dat je kunt ombouwen tot tweepersoonsbed en is voorzien van een keukentje met 2-pits gasstel, een wasbakje, een koelkastje, bijpassend servies, pannen, een luifel, priklampjes, lampionnen, buitenmeubilair en een hangmat.

Leestip:  Krakende koppeling (trekhaak) van de caravan verhelpen

Ze heeft hem in januari 2019 geadopteerd en hem in het voorjaar met veel liefde helemaal gepimpt. Afgelopen seizoen heeft hij zijn in trede gemaakt op een camping aan het water in Den Hout en is hij op avontuur gegaan door la France.

Na een lange winterstop, staat hij nu weer te trappelen om op pad te gaan. Hij wil jou graag blij maken op allerlei mogelijke manieren. Daarom is de Eriba Puck te huur voor verschillende doeleinden.

Puck

Reserveren

Geïnspireerd door deze cutie? Bekijk de te boeken arrangementen, prijzen en voorwaarden. Puck heeft vast nog een gaatje in de agenda.

Website waarvandaan: waarvandaan.nu

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in