Camping De Verborgen Hoek in het Friese Gaasterland

Christelijke gezinscamping “De Verborgen Hoek”. Je vindt hun gezellige camping in het Friese Gaasterland midden in het merengebied en tussen uitgestrekte weilanden en bossen.

De camping biedt ruime kampeerplaatsen met voldoende privacy, schoon sanitair, uitgebreide speeltuinen en animatie in het hoogseizoen voor het hele gezin. Genoeg ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie ! Op een ander deel van de camping kun je jouw eigen chalet of stacaravan plaatsen, zodat je voor een vaste jaarprijs het hele jaar kunt recreëren wanneer je maar wilt. Rust en privacy of actieve deelname aan de activiteiten op de camping naar keuze.

In de omgeving is erg veel te zien en te doen. Op het water, aan het water of liever in de bossen of omgeven door uitgestrekte weilanden. Dit alles is hier te vinden. Wandelen, fietsen of liever varen, je kan het zelf kiezen. Watersport met een snelle motorboot om te waterskiën of liever zeilen op de grote meren of rustig varen door de pittoreske dorpjes met bruggetjes en sluisjes, het is allemaal onder handbereik. Zelfs kitesurfen op het IJsselmeerstrand bij Oudemirdum op 5 minuten afstand van hun christelijke gezinscamping behoort tot de mogelijkheden.

Leestip:  Camping Fiederels ook voor de MTB liefhebber

Kampeerterrein De Verborgen Hoek

Kamperen

Het kampeerterrein is met grote zorg ingericht. Om geriefelijk en met voldoende privacy te kamperen zijn de staanplaatsen ruim en beschut opgezet. Op het grote veld bij het grote toiletgebouw is er voor de kampeerplaatsen een groot speelveld om gezamenlijk een spelletje te doen. Verder hebben ze uitstekende sanitaire voorzieningen, die ook allen goed schoon gehouden worden. Op het gehele terrein verspreid staan diverse speeltoestellen en zijn speeltuinen. Op het centrale plein bij de snackbar is ook een volleybalveld ingericht. Hier kan  ‘s-avonds gezellig bij een kampvuur bijgepraat worden.
Je kunt gebruik maken van elektriciteit, wasmachines, droogtrommels en koelkasten. De kinderen kunnen volop genieten van de zandbakken, de schommels en de glijbanen. Ook hebben ze een springkussen en skelters.

Website Christelijke gezinscamping De Verborgen Hoek: deverborgenhoek.nl

 5/5 (1)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in