Van Acht Campers een avontuur voor elke vakantieganger

Van Acht Campers – Gewoon onbezorgd!  Twee woorden die ontzetten belangrijk zijn voor hun.
Het woord gewoon zegt veel, gewoon een duidelijke website, waar klanten gewoon snel alle informatie kunnen vinden en waarbij alles transparant is.
Gewoon doen, niet lullen maar poetsen. Gewoon elke klant persoonlijk en vriendelijk te woord staan, afspraak is afspraak, echt helpen!

Onbezorgd, een vakantie is alleen fantastisch als je je volledig kan ontspannen. Fantastisch betekent verwachtingen overtreffen, een stapje extra zetten. Iets waar je energie van krijgt en waarvan je weer helemaal opgeladen thuis komt. Dat is een camper huren bij Van Acht Campers!

Even voorstellen

Team Van Acht CampersAls liefhebbers van campervakanties startte Teun en Imke in 2015 met de verhuur en verkoop van jonge campers, om zo ook anderen te laten proeven én genieten van de vrijheid die reizen met een camper zo uniek maakt. Daarnaast richt Van Acht Campers zich ook op het schadeherstel en het installeren van accessoires.

Leestip:  Caravana pakt uit met veelzijdig kampeeraanbod

Teun zijn interesse voor campers is begonnen door zijn vader. Ben, zijn vader gaat graag met de camper op vakantie en heeft zijn hobby gemaakt van het opknappen en kopen van campers. Daarnaast heeft Teun een achtergrond in de autobranche en een passie voor reizen. Deze factoren hebben ertoe geleid dat Van Acht Campers zijn eerste camper kocht in 2015 voor de verhuur en later voor de verkoop. Dit bracht hun zo ontzettend veel plezier en daarnaast een goed business idee dat het jaar daarop het aantal campers verdubbelden. “Er is toch niks mooiers dan klanten blij maken met een geweldige aankoop of een fantastische vakantie”, aldus Teun van Acht.

Met Van Acht Campers maken ze een camper huren of kopen zo gemakkelijk mogelijk voor jouw. Teun koopt hun campers zelf in en selecteert daarbij op bouwjaar, kilometerstand en onderhoud. Deze zorgvuldige selectie maakt alle campers zeer geschikt voor zowel de verhuur als verkoop. Hun huurprijzen zijn helder, zonder onverwachte kosten, en onderhandelingen worden altijd open en eerlijk gevoerd.

Leestip:  Bijzonder flexibele indeling voor nieuwe Hobby Maxia Van 680 DT

Het team

Persoonlijke service en betrouwbaarheid staan bij hun bovenaan. Met hun deskundige team – bestaande uit Teun, Imke, Ad, Ruud en Zico – zorgen zij ervoor dat elke camper in perfecte staat wordt afgeleverd en nemen ze alle zorg uit handen, zodat je zorgeloos en ontspannen op vakantie kunt of met volle teugen van je aankoop kunt genieten.

Zij zijn het team van Van Acht Campers. Campers repareren, accessoires inbouwen, verhuren en verkopen is wat ze doen. Secuur, persoonlijk, kwaliteit en lekker gewoon is waar zij voor staan. Een team van vier ervaren techneuten en één leerling die al aardig op weg is als schadehersteller en camperspecialist.

Website Van Acht Campers: www.vanacht-campers.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in