Tracking Trailer – daktenttrailers je ideale reisgenoot

Tracking Trailer daktenttrailers – Je wilt gebieden ontdekken, mensen ontmoeten, veel zien en beleven maar ook gemak en comfort. Dan is een datktenttrailer van Tracking Trailer je ideale reisgenoot.

Kortom: Als je reis het doel is, GO FREE! met Tracking Trailer.

 

Even voorstellen

Dit zijn Wim en Margreet en wonen in Doetinchem. Sinds een aantal jaren reizen zij tijdens hun vakanties met hun Land Rover Defender voorzien van een daktent door Europa. Ze vertrekken ’s ochtends en weten niet waar ze ’s avonds slapen.

Wim en Margreet

Verdwalen kan niet. Dwalen wel. Door deze manier van reizen zijn ze op allerlei mooie plekken gekomen. Plekken waar ze hoogstwaarschijnlijk zonder daktent nooit gekomen zouden zijn.

Enthousiast

Omdat zij zo enthousiast zijn over deze manier van reizen maken zij dit gevoel voor iedereen mogelijk. Ze hebben niet alleen mooie plekken gezien maar hebben ook onvergetelijke ontmoetingen gehad met locals en medereizigers. Met hun Tracking Trailer kun je op alle toegestane plekken overnachten. In veel landen is wildkamperen toegestaan (check altijd wel de lokale regels). Overnachten op een camping kan natuurlijk ook.

Leestip:  The Venture Tents - Go on an adventure
Ontzorgd op reis

Tracking Trailer is door hun zelf ontwikkeld en wordt in eigen beheer gebouwd.  Al je bagage past met gemak in de ruime trailer. Met deze combinatie is het voor iedereen mogelijk om te genieten van de gemakken en de vrijheid die een daktent je biedt (plug and play). Bij aankomst op een mooie plek is je Tracking Trailer binnen enkele minuten een comfortabele slaapplek. Wil je weer verder met je ontdekkingstocht dan ben je binnen een paar minuten klaar om de reis voort te zetten. Dat is wat zij noemen; Ontzorgd op reis.

Nieuws

Tracking Trailer ExpeditionTrots presenteren zij hun nieuwste daktenttrailer de ‘Tracking Trailer Expedition’. Een sterke en stoere daktenttrailer die een goede balans biedt tussen comfort en reisgemak. De Tracking Trailer Expedition is gemakkelijk toegankelijk via twee openslaande deuren aan de achterzijde. Verder is de trailer voorzien van 2 universele stalen daktentdragers die voor vrijwel elke daktent passend zijn. Tracking Trailer Expedition is leverbaar in zes verschillende basiskleuren.

Leestip:  The Venture Tents - Go on an adventure

Website Tracking Trailer: www.trackingtrailer.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in