Camping Hemels gelegen aan het leukste speelpark van Brabant

Ze heten je van harte welkom op camping hemels, dé pop-up familiecamping van Nederland waar jullie een zorgeloze tijd gaan beleven. Openingsdata: 9 juli t/m 6 september 2021.

Hun doel is: jullie als ouders een volledig ontzorgde vakantie bieden. Zowel voor jou als je kinderen is er daarom heel veel leuks te beleven.
Zo krijg je pas echt een geweldige vakantie. De perfecte glamping met kinderen betekent voor hun dat iedereen een te gekke vakantie heeft. Met Billypark Hemelrijk om de hoek, een gezellige beachclub met live optredens en nog veel meer te beleven. Ben je een abonnementhouder dan krijg je zelfs 10% korting!

Klinkt dat jou goed in de oren? Dan ben je op camping Hemels aan het juiste adres.

Gratis toegang tot BillyBird Park Hemelrijk tijdens je gehele verblijf!

Leestip:  Camping Nieuw Hof genieten op een boerencamping

Wat maakt Camping Hemels juist zo uniek? Juist, het ligt gelegen aan het leukste speelpark van Brabant. BillyBird Park Hemelrijk in Volkel heeft het hele jaar door, bij ieder weertype, voor alle leeftijden iets te bieden. Er zijn meerdere buitenspeelgebieden, een enorme binnenspeeltuin, een strandbad en grote attracties voor de echte avonturiers!

Buiten vind je het deels overdekte speelgebied Kinderland. Dit gebied staat vol met attracties zoals de Ballenfabriek, het Speelcircus, botsauto’s, airtrampolines, een zweef- en draaimolen, de Helihaven, ronddraaiende theekopjes en nog veel meer.

Binnen kunnen kinderen zich uitleven in Zeeroversland. Klim en klauter door deze enorme binnenspeeltuin vol glijbanen, klimtoestellen, springkussens, obstakels, ballenbakken en bouwblokken.

BillyBird Park

Entertainment

Ook zal hun entertainment team dagelijks leuke kinderactiviteiten organiseren zoals, sporttoernooien, puzzelen, lampionnen maken, een mini-disco en een quiz. Middag voorbij? Kom dan met zijn allen op de camping samen om te genieten van heerlijke muziek en entertainment in Beachbar Hemels of rondom het kampvuur!

Leestip:  Boerderijcamping Het Achterste Loo

Website Camping Hemels: campinghemels.nl

 5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in