Ruim 50 jaar geleden begon Jamet in Nederland

Jamet speelt al sinds jaar en dag in op alle trends op de vouwwagenmarkt met voortdurende vernieuwingen en innovaties aan de Jamet collectie. Niet alleen fraai gestylde en snel opzetbare (zelfs opblaasbare), maar ook zeer betaalbare modellen. Dit verklaart mede het succes van Jamet in de afgelopen jaren/seizoenen.

JAMET – ruim 30 jaar Nr 1 in Nederland

In 2020/21 is Jamet al ruim 30 jaar de Nr. 1 in Nederland onder de vouwwagens. Een geweldige prestatie die gevierd werd met een jubileum-collectie met tal van jubileum-acties !! Dankzij de successen van de Jamet Jubileum-collectie in seizoen 2020, ondanks het Corona-virus, wordt deze Jubileum-collectie ongewijzigd voortgezet in seizoen 2021 ! Met voor ieder wat wils en met speciale produkt-elementen voor deze jubileum-modellen, zoals apart gekleurde dekzeilen, met o.a. een speciale gratis jubileum-disselbak promotie-actie en een speciaal Jubileum-model de Jametic Outdoor met een super aantrekkelijke prijs/kleur.

Leestip:  Caravana pakt uit met veelzijdig kampeeraanbod
Ruim 50 Jaar Jamet in Nederland

Ruim 50 jaar geleden begon Jamet in Nederland met hele eenvoudige en gunstig geprijsde modellen vouwwagens in felle kleuren en ook de “bloemetjes-gordijnen” ontbraken niet in die tijd. Desalniettemin was Jamet na de start in 1968/69 ook in de 70-er jaren (ondanks of juist dankzij de olie-crises) al snel zeer succesvol en werden er in die jaren ook al vele duizenden Jamets jaarlijks in Nederland verkocht.

De 80-er jaren waren moeilijk voor vele fabrikanten in de kampeersector, maar na de val van de “muur” c.q. het ijzeren gordijn in de voormalige DDR, was het in één klap afgelopen met een zeer grote speler op de vouwwagen-markt, die jarenlang met supergoedkope prijzen (dankzij de spotgoedkope oostduitse marken), de vouwwagenmarkt had kunnen domineren.

Leestip:  Caravana pakt uit met veelzijdig kampeeraanbod

Jamet en de nieuwe agent voor Nederland Ubachs Caravan Import, sprong in het gat in de markt dat vrijviel en schoot omhoog naar de top van de vouwwagen-markt om daar in de afgelopen ruim 30 jaar niet meer van te verdwijnen. Dit dankzij een nieuwe commerciële aanpak, met geheel vernieuwde modellen tegen gunstige prijzen, met snelle opzetsystemen, met complete uitvoeringen, met grote comfortabele bedden, en nieuwe fraaie (grijze) tentkleuren.

Website Jamet: jamet.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in