Camping ’t Witte Zand in het hart van het Oosten

Camping ’t Witte Zand in Rijssen-Holten is een kleine, gezellige camping. Ze zijn lid van de Stichting Vrij Recreatie (SVR).

Deze camping ligt midden in een mooie bosrijke omgeving waar ze trots op zijn. Je wandelt of fietst zo de prachtige natuur in.

Naar keuze kan er op een open plek worden gekampeerd of als je liever beschut wilt staan tussen de bomen is dat geen enkel probleem. Naast de kampeerplaatsen staan er enkele chalets en een nostalgische woonboerderij waardoor er altijd wat te doen is op de camping!

De kleintjes kunnen zich prima vermaken met een zandbak, wip en schommels. Of lekker ravotten in het mooie bos rondom de camping!

Op en rond Camping ’t Witte Zand

Ben je stadsmens of buitenmens? Kom je alleen, met z’n twee, of met meer mensen? Gezien de geografische positie van de camping maak jij je eigen mix als het gaat om cultuur, natuur, sport en culinair genieten.

Wat je ook zoekt, zij hebben het op steenworp afstand. Camping ’t Witte Zand in Rijssen-Holten is gelegen in het driestrekenpunt, dus Salland, Twente en de Achterhoek. Dit is een ideale uitvalsbasis om het beste van de drie regio’s te ontdekken. Elk hebben ze hun eigen vriendelijke en bovenal nuchtere karakter. Ontdek het zelf!

Leestip:  Ontdek Boerderijcamping Het Varsenerveld

De actieve kampeerder probeert zo de bekende MTB route waar de camping tegen aan ligt. De wandelaar wandelt een stukje op het Pieterpad. Voor de dagelijkse boodschappen liggen Rijssen, Holten en Enter op fietsafstand.

Met de auto ben je binnen een half uur tot drie kwartier in Arnhem, Deventer, Enschede, Ootmarsum, Zutphen, Zwolle of het Duitse Münster.

Website Camping ’t Witte Zand: www.wittezand.nl

 4/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in