Reishandboek over groothertogdom Luxemburg

Een sprookjesachtige bestemming onder handbereik – Reishandboek Luxemburg

Nederlanders kennen het groothertogdom Luxemburg vooral van benzine en zeldzame postzegels. Maar deze partner in de Benelux heeft zoveel meer te bieden.

Op een halve dag rijden vanaf de Nederlandse grens vind je een enorme verscheidenheid aan historische gebouwen en natuur, waardoor dit land een decor voor een sprookje zou kunnen zijn. Imponerende rotswanden en lieflijke groene dalen wisselen elkaar af, terwijl langs de Moezel vrolijke wijndorpen de gasten verwelkomen. Het zojuist verschenen Reishandboek Luxemburg van Tineke Zwijgers toont ons alle facetten van dit verrassend mooie land.

Persbericht Uitgeverij Elmar Een sprookjesachtige bestemming onder handbereik 5 juli 2020 Tineke Zwijgers Reishandboek LuxemburgDe opzet van de Reishandboeken van Uitgeverij Elmar is bekend. Elke titel opent altijd met een hoofdstuk over de achtergronden van een land, daarna volgen enkele hoofdstukken met praktische informatie en vervolgens komen alle bezienswaardigheden aan bod. Aan die bezienswaardigheden heeft de auteur in dit geval duidelijk een persoonlijke noot toegevoegd. Ze beschrijft met een aanstekelijk enthousiasme de hoogtepunten van dit groothertogdom, waarbij ze regelmatig persoonlijke anekdotes toevoegt.

Het boek maakt ondanks zijn compacte formaat van 11,5 x 16,5 cm een bijzonder complete indruk. De handige kleurcodes op de pagina’s maken het ‘navigeren’ door het boek erg makkelijk. Verder bevat dit boek veel mooie kleurenfoto’s, tekstkaders met praktische informatie, topografische kaarten, wandeltips en zelfs toeristische ‘geheimtips’.

Leestip:  Bovag branche barometer

Uit onderzoek blijkt dat 40% van de Nederlanders dit jaar veilig, rustig en dichtbij op vakantie wil. In dat geval is een vakantie in Luxemburg een logische keuze. En het zeer actuele Reishandboek Luxemburg is dan een uitstekende manier om de vakantie te beginnen.

Reishandboek Luxemburg kan je hier bestellen

204 pag.| Paperback | Uitgeverij Elmar
€ 17,95 | ISBN 978 90389 27169 | juli 2020

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in