Camping bij Groen Geluk midden in het Groene Hart

Camping bij Groen Geluk is gesitueerd bij een woonboerderij waarvan de beeldbepalende, karakteristieke gebouwen de nostalgie van het buitenleven uitstralen. De boerderijcamping is zodanig speels ingericht dat er verschillende veldjes zijn. De beplanting bevindt zich aan de westzijde waardoor deze beschutting biedt tegen de meest voorkomende windrichting. Aan de andere zijde heb je vrij uitzicht over het unieke polderlandschap midden in het Groene Hart.

Aangenaam ontspannen in het Groene Hart

Het kampeerterein is gesitueerd op het terrein van een (woon)boerderij die nog het rustieke van het leven op een boerderij uitstraalt en waar je van het buitenleven kunt genieten, met een prachtig uitzicht over het agrarisch polderlandschap.

Deze camping is onderverdeeld in een gedeelte vaste plaatsen, een gedeelte toeristische plaatsen voor caravans en campers en een apart veldje voor tentkampeerders. De plaatsen zijn voorzien van stroom, een tegelplateau voor onder de voortent of luifel en er is een gelegenheid voor onderdak van fietsen.

Leestip:  Camping De Duinpan Ontdek en geniet - vakantie aan de kust

De ruim aanwezige sanitaire voorzieningen zorgen voor een schoon en fris verblijf. De camping is gelegen nabij de Hollandse IJssel met daarlangs het jaagpad waarop je vrij kunt wandelen en rustig kunt vissen.

De Reeuwijkse Plassen

Op de Hollandse IJssel, de Vlist en de Reeuwijkse plassen zijn mogelijkheden om te kanoën en andere vormen van waterrecreatie.

De Reeuwijkse Plassen is een heerlijke plaats midden in het Groene Hart om te recreëren in de natuur. De bloemrijke slootkanten in de polder en het weideland rondom de plassen zorgen voor een heerlijke middag in de natuur.
Rondom de plassen zijn verschillende recreatieve routes uitgezet. Het is mogelijk bootjes te huren voor een rondvaart over de plassen. Er zijn bij de Reeuwijkse Plassen verschillende recreatie gebieden zoals De Reeuwijkse Hout, ‘t Weegje en Gouwebos.

Leestip:  Camping De Veldscholte een oase van rust, ruimte en natuur
Oudewater

De camping ligt ca. 2 km van het mooie stadje Oudewater met zijn verscheidene bezienswaardigheden als het stadhuis, de heksenwaag, het touwmuseum, rondvaartboot “De Geelbuik” en de gezellige terrasjes.

WebsiteCamping bij Groen Geluk: bijgroengeluk.nl

 5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in