Rechargers de specialist in het opladen en ontzorgen van jouw bezoeker

Wie wil dat nu niet: ’s avonds een heerlijk gespreid bedje en in de ochtend uitgerust wakker worden op je terras. Klinkt perfect toch?

Tevreden lachende organisatoren en bezoekers die enthousiast binnenkomen in hun luxe tenten. Die wow-factor weet Rechargers keer op keer te realiseren. Bovendien krijgen zij daar extra energie van. Handig als je maandenlang onafgebroken slaapaccommodaties realiseert.

Zij zien graag dat jij ook meer dan tevreden met hun bent. Als organisator van events, feesten en festivals spreken jij en zij dezelfde taal. Ze weten daarom zeker dat hun luxe ingerichte slaaptenten ook jou verrassen. Stel je voor: een razendsnel opgebouwde glamping-tent die tot in detail perfect is ingericht met comfortabele boxsprings, verhoogde houten vloer, nachtkastje en verlichting. Jouw bezoeker wil niets liever dan direct even opladen. Alles is opgemaakt en ruikt lekker fris. Dan wil je toch meteen in je bed springen?

Leestip:  Het unieke gevoel van kamperen

Bezoekers willen natuurlijk niet alleen het gemak van thuis ervaren. Ook een schoon campingterrein, strak opgezette en geordende tenten, geen zichtbare en onzichtbare schades. Als organisator speel je daar handig op in met hun slaaptenten. Die zijn namelijk helemaal toegespitst op ‘Green Camping’.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen krijgt zo echt meerwaarde!

Kies voor duurzaamheid

Jouw bezoeker opladen in een volledig ingerichte, in Nederland geproduceerde, luxe glamping tent. Verantwoord kamperen. Zij zorgen ervoor dat jouw bezoeker de kampeerervaring van z’n leven krijgt.

Daarom Rechargers

Daarom Rechargers
  • De verhuurspecialist op het gebied van glamping tenten
  • Duurzaam en verantwoord met het oog op de toekomst
  • Ervaring in de meest complexe evenementen
  • Aanpasbare tenten zorgen voor een brede inzetbaarheid
  • Veiligheid, gecertificeerd volgens Europese veiligheidseisen – NEN8020-41

Website Rechargers: www.rechargers.nl

Nog geen waarderingen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in