Camping Schouteveld midden tussen de Ulvenhoutse en Chaamse Bossen

Camping Schouteveld is dé plek om volledig tot rust te komen in de natuur. Jong en oud, klein en groot, Schouteveld is de plek voor iedereen. Ook jouw viervoeters zijn van harte welkom!

De Camping is gelegen midden tussen de Ulvenhoutse en Chaamse Bossen.

Even voorstellen

Henk & Jolanda SchippersDit zijn Henk & Jolanda Schippers en wonen met hun zoon Brett bij de camping. Vanaf november 2016 hebben zij de camping overgenomen van Fam. Bastiaansen, welke de camping ruim 40 jaar hebben beheerd. Hun dochter Rosalynn en haar vriend Bob wonen in Chaam, maar zijn regelmatig op de camping te vinden. Verder hebben ze honden en paarden waarmee zij dagelijks van de natuur genieten!

Huisdieren

Jouw viervoeter is van harte welkom op Schouteveld! Houdt jouw maatje aangelijnd, ook in het bos. Ongelukje? Kan gebeuren! Wel meteen opruimen alstublieft.

Leestip:  Camping De Kuilen in omgevingsgebied de heihorsten
Kampvuur

Ze willen uiteraard veilig kunnen genieten van het kampvuur! Daarom houden ze hun aan het advies van de brandweer op Natuurbrand Risico.

Parkeren

Ze willen het graag rustig houden rondom de campingplaatsen. Je mag jouw auto (na het uitpakken en inladen) op de parkeerplaats zetten naast de milieustraat.

Afval

Afval scheiden is beter voor het milieu. Bij hun milieustraat kun je jouw afval kwijt in de daarvoor bestemde afvalbak. Bij voorbaat dank!

Schouteveld

Website camping Schouteveld: schouteveld.nl

 3/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in