Ga jij op vakantie met de auto? Deze items zijn onmisbaar

Ligt er voor jou een autovakantie naar een mooie, zonnige bestemming in het verschiet? Dan ben je misschien al wel druk bezig met de voorbereidingen. In dit artikel helpen we je graag een eindje op weg, zodat je straks met een goed gevoel de auto in kunt stappen. Met de onderstaande tips zit jouw kofferbak vol handige musthaves!

Zonnebrand met SPF

Allereerst is het slim om zonnebrand met een hoge Sun Protection Factor (SPF) van huis mee te nemen. Vooral wanneer de zon heel hard schijnt, want een gevoelige huid kan dan al binnen vijftien minuten verbranden. Wist je dat je langer de zon in kunt met een hogere beschermingsfactor wanneer je elke twee uur opnieuw smeert? Hoe lang je precies de zon in kunt gaan, hangt onder meer af van jouw huidtype en de kracht van de zon.

Handig telefoonkoord

Wanneer je met de auto op vakantie gaat, dan is een telefoonkoord onmisbaar. Met een telefoonkoord raak je de telefoon nooit meer kwijt. Je stopt hem eenvoudig in het hoesje van jouw telefoon en voilà, hij zit meteen goed. Bovendien is het telefoonkoord geschikt voor elke telefoon met een beschermhoesje. Zo blijf je onder andere krassen en vuil de baas.

Hygiënische daglenzen

Ben jij een lenzendrager? Als je op reis gaat met de auto, dan zijn daglenzen ideaal om mee te nemen. Ga voor een verpakking met meerdere lenzen, want met een doosje kun je een aantal dagen vooruit. Kies bij voorkeur voor lenzen die hygiënisch verpakt zijn. Zo kun je snel van lenzen wisselen en dat is erg handig, zeker wanneer er geen badkamer in de buurt is.

Koeltas

Met een koeltas kun je op een handige manier dranken en etenswaren als blikjes en ijsjes koel houden. Zo hoef je geen koelbox aan te schaffen en beschik je over een comfortabele rugzak en koeltas in één. Daarnaast zijn ze in allerlei verschillende kleuren verkrijgbaar, waardoor je er altijd één vindt die perfect bij jou past.

Opvouwbare campingstoel

Tijdens de autovakantie is het natuurlijk heel fijn om een campingstoel bij de hand te hebben. Kies daarom voor een opvouwbaar krukje, dat ook te gebruiken is als tafel. Wil je er een tafel van maken? Dan plaats je het verharde plankje er namelijk gewoon bovenop. Zo kun je onderweg gezellig picknicken, zonder dat je een picknickbankje hoeft op te zoeken!

 3/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in