Camp-to-Go zoekt TV-sterren – Gratis kampeervakantie

0

Een gratis kampeervakantie in een splinternieuwe camper, caravan, tenttrailer of (dak)tent: het lijkt een droom maar die kán werkelijkheid worden. Voor het derde tv-seizoen van het RTL4-programma Camp to Go is men op zoek naar tv-kandidaten.

Deelnemers aan het Camp to Go tv-programma krijgen een nieuwe camper, caravan, vouwwagen of (dak)tent mee voor een korte kampeervakantie. Hun ervaringen en avonturen vormen de basis van het tv-programma Camp to Go.

Sander Janson

Uniek aan de RTL4 tv-serie is dat de kandidaten zelf een belangrijk deel van hun avonturen filmen – zo krijgen de tv-kijkers een inkijkje in de persoonlijke ervaringen en beleven ze hun avonturen van dichtbij mee. Presentator Sander Janson helpt de tv-kandidaten op weg met tips en tricks en begeleidt de families en stellen op de campings en dat zorgt voor veel plezier en hilarische taferelen.

Leestip:  NKC lanceert CO2-calculator
Filmen in augustus

De opnamen vinden in augustus en begin september plaats in zowel Nederland als Denemarken. De selectie van kandidaten is inmiddels gestart, maar aanmelden kan nog op www.camp-to-go.nl/tv/

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in