Populaire fietsendrager voor campers krijgt moderne make-over

Memo Europe presenteert nieuwe M-Star Black Edition tijdens Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2023

Tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs, van 4 tot en met 8oktober in Jaarbeurs Utrecht, presenteert Memo Europe de ‘M-Star Black Edition’ aan de pers en het publiek. De opklapbare M-Star is de bekendste en meest verkochte fietsendrager van deze Nederlandse producent.

Het nieuwe model is volledig uitgevoerd in het zwart. Dat geeft de fietsendrager een stoere, moderne uitstraling. De Black Edition is ook voorzien van een nieuw type LED-verlichting.

Ideaal voor e-bikes

De M-Star Black Edition wordt, net als alle andere fietsendragers en scooterdragers van Memo, rechtstreeks op het camperchassis gemonteerd. Dat is veel steviger dan montage op de achterwand of een drager op de trekhaak. Bovendien hoef je de fietsen veel minder hoog te tillen dan bij een rek dat op de achterwand is gemonteerd. Het maakt de M-Star ideaal voor e-bikes. Je kunt er twee elektrische fietsen (tot 75 kg) mee vervoeren.

Leestip:  Goede lingerie is een must als je gaat kamperen!

M-Star Black Edition

ANWB over de M-Star: ‘stevig verankerd aan het stalen camperchassis’

In de ANWB KampeerKampioen verscheen eerder dit artikel over de M-Star fietsendrager. Daarin gaat schrijver Wim de Roos uitgebreid in op de voordelen van chassismontage ten opzichte van achterwandmontage.

Over Memo Europe

Memo Europe (Bleiswijk, 20 medewerkers) produceert en levert trekhaken, fietsendragers en scooterdragers voor campers en buscampers. Daarbij onderscheidt het bedrijf zich op kwaliteit. Zo worden Memo fietsendragers, in tegenstelling tot veel andere dragers, rechtstreeks op het chassis van een camper gemonteerd. Letterlijk een sterke keuze. Memo heeft een groot Europees dealernetwerk; in Nederland kunnen consumenten terecht bij ruim 400 dealers voor de producten van Memo en een uitgebreid assortiment aan camperaccessoires. In Engeland is Memo al jaren een van de grootste leveranciers van trekhaken en fietsendragers voor campers. En ook in Duitsland en Frankrijk timmert het bedrijf op dit moment hard aan de weg.

Leestip:  Problemen met levertijden campers lijken op te lossen

Meer informatie: www.memo-europe.com.

 3.5/5 (6)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in