Pen caravans jouw specialist in kamperen

Pen caravans Enschede is officieel dealer van de caravan merken Hobby en Fendt, daarnaast is er ook de specialisatie in de in-en-verkoop van jonge gebruikte caravans van alle merken.

Je vindt hun in een gezellig en herkenbaar pand langs de doorgaande weg van Enschede naar Glanerbrug. De ligging tussen Enschede en Glanerbrug zorgen ervoor dat de Duitse grensplaats Gronau en de A35 in hun handbereik liggen.

In hun showroom en op hun occasionsplein hebben zij een voorraad van diverse jong gebruikte caravans in verschillende prijsklassen altijd op voorraad. Staat jouw caravan er niet bij dan beschikken zij over een groot inkoopnetwerk om jouw ‘’Droomcaravan’’ te leveren.

Alle merken caravans – zowel nieuw als gebruikt – kunnen zij aan je leveren! Graag bespreken zij met je de diverse mogelijkheden.

Leestip:  Chausson Golden Line als kantoor of avonturencamper

Pen Caravans

Over Pen Caravans

Pen Caravans Enschede is in 1991 te Enschede opgericht door Marco & Hedwig Pen. De filosofie van Marco was – en is nog steeds – het bedrijf dusdanig op te bouwen dat naast de in-en-verkoop van nieuwe en gebruikte caravans en kampeerauto’s ook onderhoud en reparatie aan alle merken uitgevoerd konden worden.

Dit “Full service” concept van Marco heeft ertoe geleid dat Pen Caravans Enschede is uitgegroeid tot een begrip op het gebied van in-en-verkoop van nieuwe en gebruikte caravans, onderhoud, reparatie en schadeherstel voor alle merken.

Pen Caravans Enschede is een officieel erkend caravan & camper- schadeherstelbedrijf voor alle verzekeringsmaatschappijen.
Op de huidige locatie aan de Gronausestraat 645 te Enschede is een showroom inclusief een caravanplein die de ruimte geeft aan diverse jonge en gebruikte occasions.

Leestip:  Maximum snelheid met aanhanger / caravan / vouwwagen in Europa

Zij nodigen je graag uit in hun showroom waar vrijblijvend allerlei caravanzaken besproken kunnen worden.

Pen caravans Enschede helpt je graag op weg naar kamperen want zij verkopen niet alleen een caravan, maar ook kampeerplezier en vakantie!

Heb je een gebruikte caravan die je wilt verkopen? Laat het hun weten. Zij nemen dan contact met je op.

PS. De koffie staat altijd klaar …

Website Pen caravans: www.pencaravan.eu

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in