Camping Alkmaar voor een onvergetelijke kampeervakantie

Op Camping Alkmaar, maar ook in de omgeving vind je alle ingrediënten voor een onvergetelijke kampeervakantie.

Ben je een echte kampeerliefhebber? Dan ben je bij hun aan het juiste vakantie adres. Wat is het hier genieten! In de omgeving is voor iedereen wat te doen en te ondernemen. De ene dag struin je over het strand en de andere dag dwaal je langs de pittoreske grachten, talloze winkelstraatjes, indrukwekkende musea en sfeervolle terrassen van het oude stadscentrum van Alkmaar.

Dichtbij stad, duinen en de Noordzee..

Camperveld plus

Ze hebben enkele verharde plaatsen speciaal voor campers. Op veld S heeft jouw camper een verharde plaats en kun je genieten van het grasveld naast jouw camper. Op de velden M en O bevindt je zich volledig op het grasveld, ook daar ben je dicht bij het sanitairgebouw.

Leestip:  Kampeertrend 2024: populairste vakantiebestemmingen
Caravan Comfortplaats

Wil je een beetje meer comfort voor jouw kampeervakantie?
Kies dan voor de comfortplaats 100m2 met elektriciteit, water en afvoer op de plaats.
De prijs is inclusief water, elektriciteit en 4x wifi.

Tentplek

Reis je met jouw tent en ben je op zoek naar een leuke plek om de nacht door te brengen? Daarnaast zijn er verschillende stroompunten beschikbaar

Trekkershut

Samen op reis? Kom en geniet van een van de trekkershutten voor 2 tot 4 personen. De hutten zijn voorzien van 2 stapelbedden met matrassen.
Huisdieren zijn niet toegestaan.

Caravan Kampeerplaats

Ben je een echte kampeerliefhebber? Hun ruime kampeerplaatsen bieden je alle comfort voor een heerlijke vakantie. Je staat heerlijk groen op zo’n 80m2, stroom- en waterpunten aanwezig.

Camperveld

Op veld P sta je op het gras, dat verhard is onder het grasveld, hier kunnen de echt grote en zware campers staan. Geniet van een onvergetelijke vakantie!

Leestip:  Vijftig jaar Eurocamp in Nederland
In de omgeving

In de omgeving is ontzettend veel te beleven. Houdt u van rust of gaat u liever op zoek naar actie? Zij hebben op de website een aantal leuke activiteiten en bezienswaardigheden voor jouw verzameld.

Website Camping Alkmaar

 1/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in