Noorderzon Campers nu ook Dethleffs dealer

Een lang gekoesterde wens is in vervulling gegaan toen Noorderzon Campers op 20 mei in het Duitse Isny im Allgäu de handtekening mocht zetten onder het Dethleffs dealerschap. Een mooie stap voorwaarts voor dit veelzijdige camperbedrijf in Wolvega.

Vanaf oktober/november zijn de 2020-modellen te bezichtigen in Wolvega.

Vanaf vorig jaar was Noorderzon Campers al Sunlight dealer en de uitbreiding naar het luxere merk Dethleffs (net als Sunlight ook uit de Erwin Hymer Groep) was eigenlijk een logische stap.

Dethleffs campers zijn er in erg veel verschillende uitvoeringen en indelingen. Van de compacte Globebus tot de populaire Trend of de sfeervolle Pulse, alles is mogelijk. Dethleffs bouwt inmiddels al 85 jaar vrijetijdsvoertuigen en die ervaring zie je terug in alle modellen. Zo is de opbouwconstructie bijvoorbeeld volledig houtvrij en dat levert een prettig, gezond en waterdicht leefklimaat op. Veiligheid, eersteklas afwerking, eindeloos veel opties, kortom: een echte vriend van de familie!

Leestip:  Vernieuwde Hymer ML-T 570 ook in Xperience-editie
Waarom een Dethleffs kopen bij Noorderzon Campers?

Noorderzon Campers is een bedrijf met een duidelijke missie: haar klanten een geslaagde camperreis bezorgen. Dat kan door een camper te huren, te kopen of te zorgen dat uw camper weer technisch in orde gemaakt wordt door de werkplaats.

Elke dag streven zij naar tevreden klanten door het leveren van een goed product, goede service en heldere afspraken. Doordat er veel ervaren camperaars bij hen werken, kan Noorderzon Campers goed inspelen op uw wensen.

De grote huurvloot zal vanaf heden uit meer Dethleffs campers bestaan, zodat de mogelijkheid wordt geboden eerst een Dethleffs camper te huren, alvorens er één te kopen.

Na aankoop van uw Dethleffs kunt u terecht voor de jaarlijkse vochtcheck voor de vochtgarantie of andere garantiewerkzaamheden. Uiteraard behandelen zij ook garantie-aanvragen als u uw Dethleffs of Sunlight niet bij Noorderzon Campers gekocht heeft.

Leestip:  Languit slapen in integraalcamper Laika Kosmo H 1409
Noorderzon Campers

Noorderzon Campers is in 2011 opgericht door Haye Nicolaij en Geert van Erp. In 2015 hebben zij zich gevestigd in Wolvega en inmiddels zijn ze uitgegroeid tot één van de grootste camperbedrijven van Nederland.

Bij de start richtte Noorderzon Campers zich alleen op de verhuur, maar inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een erg veelzijdig camperbedrijf en officieel Dethleffs en Sunlight dealer. Sinds enkele jaren verkopen ze ook nieuwe en jong-gebruikte campers en hebben ze een eigen werkplaats.  Inmiddels kunt u bij Noorderzon Campers terecht voor 6.000 m2 camperplezier!

Praktische informatie

Het actuele aanbod van nieuwe en gebruikte campers vindt u op de website: https://www.noorderzon-campers.nl/campers-te-koop/. Noorderzon Campers is gevestigd aan de Smalle Weegbree 5 in Wolvega. U bent van harte welkom van maandag tot en met zaterdag tussen 8.30 en 17.00u.

Leestip:  Buscamper Freedom nieuw dochtermerk van Poolse Affinity
Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in