Camping Domaine de l’Oiselière in de Vendée Puy du Fou

Domaine de l’Oiselière is veel meer dan alleen een camping, het is een origineel vakantieoord: een Ecolabel camping, gelegen op 35 minuten van het Grand Parc du Puy du Fou, met comfortabele huuraccommodaties in een natuurlijk en buitengewoon mooi gebied van 7 ha. L’Oiselière is het ideale plekje voor een rustgevend verblijf in de natuur in het hart van de Vendée Vallée.

Kwaliteit camping Domaine de l’Oiselière

Het aanbieden van kwaliteitsdiensten betekent allereerst dat moet worden voldaan aan de doelcriteria opgesteld door de onafhankelijke instanties die gespecialiseerd zijn in toerisme en horeca. Domaine de l’Oiselière beschikt sinds juli 2015 over 4 sterren, de auditors van Camping Qualité, Accueil Vélo en ACSI hebben ons aanbod ook gecontroleerd en ons hun labels toegekend.
Domaine de l’Oiselière beschikt ook over talloze voorzieningen, nieuw, gerenoveerd en opgefrist, synoniem met comfort. Het team biedt diverse faciliteiten, bijna als in hotels, om zich te ontspannen, uit eten te gaan of zich te vermaken!

Leestip:  La Bonne Source De christelijke camping in Zuid Frankrijk
Activiteiten en vrijetijdsbesteding op de camping

Op deze camping heerst een rustige gezinssfeer. De ruime staanplaatsen voor tent, caravan of camper hebben een minimale oppervlakte van 200 m2. De grote cottages zijn ook bijzonder geschikt voor gezinnen. Ze zijn gezellig en modern ingericht. Zij zijn gevestigd in een uitzonderlijke natuurlijke omgeving.

Kinderen zullen hier een onvergetelijke herinnering aan overhouden. Net als aan het verwarmde zwembad (zie de openingsperiode) van 120 m2 en het peuterbadje voor de kleintjes. En de kinderen kunnen bovendien profiteren van het speelterrein van meer dan 3000 m2 met glijbanen, schommels en tunnels. Terwijl de groten de grote kabelbaan en het klimnet in het bosje uitproberen, gaan de anderen misschien liever de schapen op de kinderboerderij gedag zeggen, zodat de ouders wat rust hebben! Zij hebben een bibliotheek met vele boeken, stripverhalen, magazines en gezelschapsspelletjes voor het hele gezin, die gratis uitgeleend worden.

Leestip:  Winnaars ANWB-verkiezing Camping van het Jaar 2024
Een natuurcamping voor een milieuvriendelijk verblijf in de Vendée

Als je voor deze camping kiest, kies je voor een milieuvriendelijke vakantie. In 2016 zijn zij de eerste en enige Europese Ecolabel-camping in de streek Vallée Vendée rond de Puy du Fou geworden. Zij voeren de inrichting dan ook voor zover mogelijk uit met duurzame materialen als kastanjehout en grenen. Zij volgens de energie en waterverbruik op de voet en trachten dit zoveel mogelijk te beperken. In het restaurant kan je genieten van heerlijke gerechten die voornamelijk zijn samengesteld uit biologische producten afkomstig van een plaatselijk netwerk van producenten. Dankzij hun draag je bij aan duurzaam toerisme!

Wil je alles weten over Camping Domaine de l’Oiselière

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in