De eerste Sunlight VAN is afgeleverd in Wolvega

Kom de ‘ontbrekende 18 centimeter’ nu bekijken bij Noorderzon Campers. Het Duitse concern Sunlight – onderdeel van de Erwin Hymer Groep – heeft sinds dit jaar een nieuw campertype beschikbaar: de VAN. Hoewel de naam anders doet vermoeden, is de VAN zeker geen buscamper, maar een 18 centimeter smallere uitvoering van de reguliere Sunlight halfintegraal camper. En daarmee worden dat terrasje op een Zwitserse bergpas en dat prachtige kustweggetje in Noorwegen ineens bereikbaar.

De VAN is er in twee uitvoeringen: de V60 en de wat langere V66. Noorderzon Campers is het eerste bedrijf in Nederland dat de V66 heeft staan. Kom deze unieke V66 nu bewonderen in de showroom in Wolvega.

Wat is er zo bijzonder aan de nieuwe Sunlight VAN V66?

  • Compact en comfortabel tegelijk met een breedte van 214 cm en een lengte van 665 cm
  • Gebouwd op een Citroën-chassis met een 130 / 160 pk motor, uitgerust met Euro6 en Adblue
  • Gebouwd volgens een nieuw, gewichtsbesparend concept; de V66 weegt slechts 2.600 kg
  • Lekker praktisch: de verhoging onder de draaibare voorstoelen ontbreekt
  • Nu te koop vanaf € 54.490,-
Leestip:  Dethleffs XL Family A7872-2: met een zee aan ruimte
Kom ‘m nu bekijken

Noorderzon Campers is het eerste Nederlandse camperbedrijf dat een V66 in de showroom heeft staan. Deze versie is – naast alle standaard accessoires – uitgerust met zowel een basis- als chassispakket, Maui Beach bekleding, 160 pk motor, cruise control en airco in de cabine. Kom langs en ontdek zelf hoe royaal deze mooie VAN vanbinnen is. Koopt u een Sunlight camper bij Noorderzon Campers, dan bent u verzekerd van:

  • 5 jaar garantie op vocht en 2 jaar fabrieksgarantie op motor, chassis en camperdeel
  • Financieel voordeel: de mogelijkheid om uw camper een deel van het seizoen te verhuren
  • Persoonlijk contact met ervaren camperaars
Noorderzon Campers

Noorderzon Campers is in 2011 opgericht door Haye Nicolaij en Geert van Erp. In 2015 hebben zij zich gevestigd in Wolvega en inmiddels zijn ze uitgegroeid tot één van de grootste camperbedrijven van Nederland.

Leestip:  Volkswagen New California op Multivan

Bij de start richtte Noorderzon Campers zich alleen op de verhuur, maar inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een erg veelzijdig camperbedrijf. Sinds enkele jaren verkopen ze ook jong-gebruikte campers, hebben ze een eigen werkplaats en bovendien zijn ze sinds 2018 officieel Sunlight dealer en verkopen ze ook nieuwe Sunlights. Inmiddels kunt u bij Noorderzon Campers terecht voor 6.000 m2 camperplezier!

Praktische informatie

Het actuele aanbod van nieuwe en gebruikte campers vindt je op de website: https://www.noorderzon-campers.nl/campers-te-koop/. Meer informatie over Sunlight campers vindt je hier: https://www.noorderzon-campers.nl/sunlight-campers/

Noorderzon Campers is gevestigd aan de Smalle Weegbree 5 in Wolvega. Je bent van harte welkom van maandag tot en met zaterdag tussen 8.30 en 17.00u.

 3/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in