Camping Bellamare een oase van vrede en rust

Camping Bellamare gelegen aan de prachtige Rivera Conero, heeft een oppervlakte van 50.000 vierkante meter en is het ideale startpunt voor excursies en uitstapjes naar de toeristische plaatsen in de Marken. De camping is direct gelegen aan zee en ver weg gelegen van de spoorwegverbinding wat uniek is aan de Adriatische kust.

De camping biedt verschillende soorten accommodatie: leuke vrijstaande bungalows,  appartementen aan het strand en groene plaatsen, gescheiden door bomen. Met het animatieteam van de camping wordt je betrokken bij leuke activiteiten: spelletjes, ’s avonds shows, sport voor volwassenen en een miniclub voor kinderen. In Porto Recanati, in het prachtige landschap van de Conero, vindt je een oase van vrede en rust voor uw ideale vakantie in de Marche.

Camping Bellamare te Porto Recanati

Direct gelegen aan de Adriatische kust van de Marche, de camping voor jouw vakantie.
Voor alle liefhebbers van outdoor toerisme, Camping Bellamare heeft groene plaatsen, gescheiden door bomen individueel voorzien van een elektriciteitsaansluiting (6 amp.). Er zijn ook plaatsen die op het strand kijken met een prachtig uitzicht op de zee en de berg de Conero.

camping Bellamare

Faciliteiten

Op de camping bevinden zich drie groepen toiletgebouwen met een afwasgelegenheid en wastafels voorzien van warm water, wasmachine, toiletten, koude douches, warme douches, een gehandicapte badkamer en een babyverzorging. De Camper Service is beschikbaar voor alle gasten van de camping voor het tanken en lossen van schoon en vuil water. Bovendien vindt je in elk toiletgebouw een chemisch toilet. Voor al diegenen die op doorreis zijn is het mogelijk om een stop op onze camping te maken met jouw camper tegen gereduceerde prijzen.

Leestip:  Vakantiepark Schouwen is leuk voor de hele familie

Wil je alles weten over Camping Bellamare

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in