Onbezorgd kamperen! De Rasant is uitermate geschikt

Het kampeerseizoen is inmiddels in volle gang, de meeste seizoenskampeerders staan inmiddels op hun vaste plaats, maar voor de ander moet de eerste kampeervakantie van dit jaar nog plaatsvinden. Wij helpen je graag de juiste keuze te maken.

Leverbaar in uitvoering 250 en 320! De Rasant is uitermate geschikt voor de rondreizende kampeerder die snel en eenvoudig een volledig beschutte reisaccommodatie zoekt. Een unieke constructie op basis van een lichtgewicht reistent en een aluminium frame die uit slechts 3 stokken bestaat. Snel en eenvoudig opzetten, maar tegelijkertijd waarborgt de unieke constructie een hoge stabiliteit. De Rasant heeft geen scheerlijnen nodig voor een stabiele pasvorm.

Rasant. Nu tijdelijk met gratis Mistral stormbandset!

Brand Mistral stormbandset!

Voor alle zekerheid, extra stabilisatie van de voortent! Voor alle zekerheid, stabiele fixatie over de framepennen op het kruisdeel. Geen belasting van tentdoek of stiknaden.

Leestip:  Kamperen met een functiebeperking, alles wat je moet weten

Verwisselbare frontelementen

Verwisselbare frontelementenDe voorwand uit meerdere delen. Wat zijn precies de voordelen? Veel van de modellen zijn standaard uitgevoerd met verwisselbare frontelementen. Je bepaalt dan altijd zelf de ingang van de voortent. Door de deur op een specifieke positie te plaatsen creëer je zelf de meest praktische indeling van de voortent. Losse delen zijn praktisch tijdens opbouw en laten zich na het seizoen makkelijk schoonmaken. Ook is er in de meeste gevallen optioneel een recht of rond oprolbaar deurelement leverbaar.

Vervangende onderdelen nodig?

In de servicesop onderdelen bestel je snel en eenvoudig vervangende onderdelen en accessoires. Van gordijnrunners tot framedelen, alles binnen 1 tot 2 werkdagen bij u thuis of op de camping bezorgd.

Kijk voor meer informatie op Brand voortenten

 5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in